Top 5 cele mai frumoase vedete… înşelate din România!

De: Cătălina Matei / 03.11.2013, 08:00
Top 5 cele mai frumoase vedete… înşelate din România!
Se spune că fetele frumoase şi celebre nu prea au noroc în dragoste. Şi, dacă privim un pic la ce se întâmplă în showbiz-ul românesc, constatăm faptul că şi cele mai frumoase femei din România au fost înşelate. Iată un top 5 al româncelor “încornorate”!

Locul 1 Nicoleta Luciu

Ce contează dacă ai câştigat titlul de Miss România? Ce contează dacă eşti cea mai dorită femeie din ţara asta, cu cel mia impresionant bust de pe micul ecran? Oricând, omul de lângă tine, poate pofti la o altă femeie. Iar Nicoleta Luciu a trecut prin ipostaza de femeie înşelată, în urmă cu un an, când soţul ei, Zsolt Cergo, a fost surprins de paparazzii alături de o antrenoare de fitness. Deşi mulţi cârcotaşi au spus la vremea respectivă că toată aventura a fost pusă la cale doar de dragul imaginii, Nicoleta a suferit mult. Mamă a patru copii, bruneta la iertat pe soţul infidel şi s-a concentrat intens asupra propriei persoane: şi-a pus silicoane şi a apelat la tot felul de tratamente corporale.

Locul 2 Gina Pistol

Povestea ei de dragoste cu libanezul Nicola a ţinut prima pagină a tabloidelor ani la rând. Credem că nici ea nu mai ştie numărul împăcărilor şi despărţirilor dintre ei. Cele mai multe certuri dintre Gina şi Nicola au fost determinate, din ce au scris ziarele, de numeroasele infidelităţi ale omului de afaceri. La un moment dat, blondina vorbea şi de o eventuală nuntă. N-a mai fost să fie şi, între timp, una dintre cele mai incitante apariţii din revistele pentru bărbaţi s-a reorientat către generaţia tânără, căci Gina a tot ieşit în ultima vreme cu fotbalişti mai mici de vârstă decât ea.

 

Locul 3 Roxana Ionescu

Dacă pentru unii anul 2012 se anunţa a fi anul apocalipsei, pentru cea cunoscută drept “Mama Natură”, a fost un an al eşecului, în ce priveşte viaţade familie. Roxana a divorţat de Laurenţiu, după un mariaj care a durat 6 ani. Deşi pare o poveste desprinsă parcă din telenovele, focoasa blondină a fost înşelată chiar cu naşa ei de cununie. Din cea a relatat presa mondenă la momentul respectiv, Laurenţiu a început să o înşele pe Roxana la scurt timp după ce s-au căsătorit. În prezent, “Mama Natură” este singură şi disponibilă, iar fostul soţ îşiI vede de relaţia lui cu… naşa!

 

Locul 4 Gabriela Cristea

Divorţul dintre vedeta Kanal D şi Marcel Toader a fost intens comentat la mai toate posturile TV din România. Gabi Cristea a recunoscut că a fost de multe ori înşelată, dar că l-a iertat pe Marcel de fiecare dată. Însă bruneta a decis să pună punct mariajului în momentul în care soţul ei a devenit violent. Şi în momentul în care Marcel a decis să dezvăluie detalii despre viaţa lor personală în tot felul de emisiuni tabloid. Iar lucrul acesta, se pare, i-a rotunjit şi veniturile, căci prezenţa lui la TV a fost răsplătită substanţial.

 

Locul 5 Andreea Bănică

Deşi s-a scris că soţul şi impresarul său Lucian Mitrea ar fi înşelat-o de multe ori, Andreea Bănică nu a renunţat la căsnicia sa. Nici măcar atunci când paparazzii l-au surprins pe acesta ieşind de la un salon de masaj erotic. Cântăreaţa a apărut de multe ori în public să-şi apere partenerul de viaţă, însă mulţi sunt convinşi de faptul că Lucian i-a “pus coarne”.