Top 5 cele mai incitante vrăjitoare din filme

De: Cătălina Matei / 31.10.2014, 09:30
Top 5 cele mai incitante vrăjitoare din filme
Filmele cu vrăjitoare rămân unele dintre cele mai bune metode de a crea blockbustere la Hollywood. Mai ales când actriţele te vrăjesc atât performanţele lor actoriceşti, dar şi cu formele lor voluptoase. Iată un top 5 al celor mai incitante vrăjitoare care au fermecat marele ecran!

1. Charlize Theron

În 2012, actriţa născută în Africa de Sud cucerea publicul din întreaga lume cu un rol clasic, dar ”montat” într-o reinterpretare a basmului ”Albă ca zăpadă”. vorbim despre Regina cea rea sau Ravenna, o suverană obsedată de tinereţea veşnică şi de frumuseţea absolută, gata de orice pentru a controla deplin regatul obţinut cu ajutorul vrăjilor.

 

2. Eva Green

Cum poţi să o refuzi pe Eva Green, mai ales în rol de vampă blondă, specialistă în vrăji?! Se pare că în filmul ”Umbre întunecate”, personajul interpretat de Johnny Depp (Barnabas) se opune categoric avansurilor făcute de Angelique, nimeni alta decât Eva Green. Pedeapsa? Barnabas, rămâne ferecat, timp de secole, într-un coşciug.

 

3. Monica Bellucci

Nici că se putea face o alegere mai bună în ce priveşte actriţa care a intrat în pielea personajuluiu malefic din filmul ”Fraţii Grimm”. Interpretaţi de Matt Damon şi Heath Ledger, aceştia trebuie să dea piept cu letala vrăjitoare interpretată de Monica Bellucci, specialistă în magie neagră.

 

4. Michelle Pfeiffer

Tinereţe fără bătrâneţe, dar cu praf de stele! Cine nu-şi doreşte să aibă tinereţe fără bătrâneţe şi frumuseţe veşnică?! Mai ales dacă eşti şi vrăjitoare?! Chiar dacă a mai făcut farmece în „Vrăjitoarele din Eastwick” (1987), alături de Susan Sarandon şi Cher, Michelle revine la vrăji, 20 de ani mai târziu, în „Stardust – Pulbere de stele” (2007). Aici, o interpretează pe Lamia, cea mai mare dintre vrăjitoarele din ţinutul Stormhold, a cărei vârstă depăşeşte câteva… sute de ani. Singura şansa de a reveni la tinereţea şi frumuseţea de odinioară este inima unei stele.

 

5. Angelina Jolie

Partenera de viaţă a lui Brad Pitt o interpretează pe Maleficent, maştera cea rea din varianta re-ecranizată a ”Frumoasei din Pădurea Adormită”, unul dintre cele mai urmărite filme în 2014. Mai ales că în ”Maleficent”, Angelina joacă alături de fiica sa, Vivienne Jolie-Pitt.

Cătălina Matei