Top 5 cele mai sexy manechine… peste 40 de ani!

De: Cătălina Matei / 24.11.2013, 08:00
Top 5 cele mai sexy manechine… peste 40 de ani!
Prin anii ’80, toţi bârbaţii suspinau la orice apariţie de-a lor. Şedinţe foto, prezentâri de modâ, reclame, petreceri private, emisiuni TV... Lucrurile nu s-au schimbat prea mult de-a lungul timpului, drept dovadâ multe dintre manechinele de atunci încâ mai întorc privirile! Iatâ topul celor mai sexy manechine peste 40 de ani!

Locul 1 Cindy Crawford (47 de ani)

Se spune despre fosta nevastâ a lui Richard Gere câ refuzâ sâ îmbâtrăneascâ! Şi chia raşa este câci, la cei 47 de ani ai sâi, Cindy aratâ mai bine ca oricănd! Vedeta a pozat recent pentru ediţia din decembrie a revistei „C”, iar fotografiile demonstreazâ condiţiia fizicâ de invidiat pe care Cindy o are.

Locul 2 Elle Macpherson (50 de ani)

Poreclitâ ”The Body”, datoritâ formelor sale perfectâ, supermodelul de origine australiană pare a sfida puterea timpului. Pe 29 martie, Elle a împlinit 50 de ani, ocazie cu care a realizat un pictorial incendiar… S-a dezbrâcat complet! Elle Macpherson are doi copii şi s-a logodit recent cu mogulul imobiliar american Jeffrey Soffer.

Locul 3 Naomi Campbell (43 de ani)

Cea care a ”deschis” industria modei pentru manechinele de culoare râmăne, în continuare, una dintre cele mai dorite prezenţe pe podium. Dar şi una dintre cele mai scumpe, câci onorariul lui Naomi poate sâ ajungâ la căteva sute de mii de dolari pe o singurâ apariţie! Are 43 de ani şi aratâ la fel ca acum 20 de ani.

Locul 4 Claudia Schiffer (43 de ani)

Dupâ trei sarcini, fotomodelul de origine germanâ afişeazâ un look impecabil! Claudia, în vărstâ de 43 de ani, se aflâ într-o formâ fizicâ de invidiat, drept urmare încâ mai pozeazâ pentru diferite branduri de marcâ. Forbes i-a estimat averea la 40 de milioane de euro.

Locul 5 Helena Christensen (44 de ani)

De Crâciun, celebrul manechin danez va împlini 45 de ani, însâ forma fizicâ pe care o afişeazâ le-ar face invidioase chiar şi pe manechinele de 20 de ani de la Victoria’s Secret. Helena a pozat, recent, nud într-un pictorial al revistei ”FutureClaw”.