Top 5 filme de vizionat la TV de Paşte

De: Nicoleta Nicolae / 12.04.2015, 07:00
Top 5 filme de vizionat la TV de  Paşte
Duminică, 12 aprilie, şi luni, 13 aprilie, în prima şi a doua zi de Paşte, telespectatorii vor putea să se delecteze cu filme de excepţie, mai noi sau mai vechi.


Duminică, 12 aprilie, premiera de duminică la HBO este filmul de animaţie Dl. Peabody şi Sherman (Mr. Peabody & Sherman), din 2014.
Dl. Peabody e foarte înţelept. Se pricepe la multe şi deţine secrete puternice. Când lui i se încredinţează misiunea de a avea grijă de micul Sherman cel neastâmpărat, pare o idee bună. Pentru că numai el ar putea să ţină puştiul în frâu. V-am spus că Dl. Peabody e un căţel? Bineînţeles că băiatul va ajunge, ca în basme, exact acolo unde i s-a spus apăsat că nu are voie să intre. Curios din fire, împreună cu o prietenă, accesează maşina de călătorit în trecut. Iar acum Dl. Peabody trebuie să plece cu ei înapoi, în trecut, ca să repare tot ce au stricat cei doi.

Tot duminică, de la ora 20.00, Digi Film transmite SF-ul de acţiune „Battleship”, cu Liam Neeson, Rihanna şi Alexander Skarsgard în rolurile principale.

Rebelul Hopper intră în marina americană, alături de fratele său mai mare şi mult mai responsabil. Acum o cunoaşte pe Sam, blonda, ravisanta fizioterapeută a bazei militare, de care se îndrăgosteşte. Ea este, întâmplător, chiar fiica amirarului. Vieţile tuturor se schimbă, după ce un semnal trimis de oameni de ştiinţă americani în spaţiu e recepţionat de o civilizaţie extraterestră, care purcede la atac. Vasele de luptă aflate la antrenamente în Pacific sunt prinse brusc sub tirul nimicitor al unor uriaşe nave din metal şi forme nemaivăzute, ieşite direct din ocean. După ce vasul comandat de Stone, fratele mai mare al lui Hopper, este distrus şi căpitanul omorât, rezolvarea conflictului cade pe umerii impulsivului Hopper.

PRO TV difuzează duminică, de la 23.00, după ediţia specială „Românii au talent”, Între două lumi (Upside Down), o dramă romantică din 2012.

Adam este un tip aparent obişnuit, într-un univers cu totul special. Are o existenţă modestă, trăind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantică îl face să se agaţe de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden. Fata provenea dintr-o altă lume, o lume inversată, cu gravitaţie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoaştem, dar de neatins. Flirtul lor inocent din copilărie s-a transformat într-o iubire imposibilă. Însă când Adam o zăreşte pe Eden la televizor, nimic nu îl va putea opri să o găsească şi să o recucerească.

Luni, 13 aprilie, la Antena 1, de la 22.30, avem parte de „Magie în New York” (Enchanted), o comedie de familie din 2007.

Pentru frumoasa Giselle (Amy Adams), viaţa este ca un basm… în cel mai adevărat sens al cuvântului!
Ea are tot ce îi trebuie unei prinţese perfecte, toate lucrurile minunate pe care ne-am aştepta să le găsim în lumea ei, în Andalasia, care, întâmplător, este o lume a desenului animat. Dorinţa lui Giselle de a întâlni un prinţ chipeş, iubitul visurilor sale, cu care să trăiască acel „sărut al iubirii adevărate” se îndeplineşte, când Prinţul Edward (James Marsden) îi aude trilurile de soprană şi se grăbeşte să i se alăture în cântec. Chiar a doua zi, în drum spre locul unde avea să se ţină nunta ei cu Edward, Giselle cade sub vraja Reginei Narissa (Sarandon), care nu se va da în lături de la nimic pentru a o împiedica pe această fată să pună mâna pe tronul pe care îl consideră al ei.

TVR 2 difuzează luni, a doua zi de Paşte, drama de Oscar „Închisoarea îngerilor” (The Shawshank Redemption).

Tânărul bancher de succes Andrew Dufresne ajunge în închisoare, cu sentinţă pe viaţă pentru omorârea soţiei şi a amantului ei. Pe măsură ce trece timpul, el ajunge influent şi înăuntru. Ideile neobişnuite, aplicate cu dezinvoltură în cadrul constipatului sistem, reuşesc să îi redea libertatea, ca şi noului său prieten de culoare, „Red”.