3 produse de îngrijire obligatorii în rutina de frumuseţe

  • 12.07.2018
  • ● Vizualizări: 383

Fiecare femeie are propriul său ritual de frumuseţe. Fiecare dintre noi ştie ce îi prieşte şi ce nu. Ce produse o fac să radieze şi ce produse o irită. Pentru că, aşa sunt femeile.

“Tenul este zona cea mai expusă la dinamica factorilor externi, de aceea este foarte important să respecţi cu regularitate câţiva paşi mici care îţi vor asigura o piele fără pată”, ne explica Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania.

Care sunt cele 3 produse de îngrijire obligatorii în rutina de frumuseţe zilnică a unei femei?

1. Demachiantul
Este esenţial. Fără o demachiere adecvată şi profundă, nu poţi vorbi de o curăţare adecvată. Prin urmare, primul produs cosmetic indispensabil pentru curăţarea tenului este Laptele demachiant. 

2. Crema hidratantă
După curăţare, pielea are nevoie de hidratare. De protecţie. Ce presupune o cremă hidratantă bună? Ei bine, ce ar trebui să conţină crema hidratantă perfectă? Ingrediente funcţionale care să asigure refacerea filmului hidrolipidic şi reuşesc să împiedice procesul de evaporare a apei.

3. Loţiune cu protecţie UV
Avem nevoie de un produs care să asigure protecţia pielii împotriva razelor UVA/UVB. Indiferent de anotimp. O piele care nu a fost protejată de radiaţiile solare se va rida mai repede, îşi va pierde din elasticitate şi va fi mai deshidratată.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații