Actorii din „Avengers” îşi încurajează fanii să voteze cu Joe Biden

  • 21.10.2020
  • ● Vizualizări: 129

Vedetele francizei „Avengers” - Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Chris Evans, Don Cheadle şi Robert Downey, Jr. - s-au adunat marţi, 20 octombrie, pentru o strângere de fonduri virtuală pentru campania lui Joe Biden, eveniment găzduit de regizorii Avengers, Joe şi Anthony Russo. Biden însuşi le-a amintit alegătorilor că Avengers se adună pentru acel eveniment în seara de marţi.

Pe Twitter, Biden a împărtăşit informaţii despre eveniment, inclusiv un grafic în care declară „Adunarea alegătorilor!” şi oferă detalii despre eveniment, inclusiv că senatorului Kamala Harris i se vor alătura fraţii Russo, Don Cheadle, Chris Evans, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Zoe Saldana şi Mark Ruffalo pentru un Q&A şi un joc trivia în sprijinul campaniei sale.

 

 

Kamala Harris, candidată la funcţia de vicepreşedinte, a făcut cunoştinţă cu „The Avengers” şi a adus un omagiu lui Chadwick Boseman, vedeta „Black Panther” care a murit în august, pe care a numit-o un prieten drag.

Harris a făcut, de asemenea, o analogie între temele filmelor „Avengers” şi campania de înfrângere a preşedintelui Trump.

„Ştim cu toţii chestiuni legate de onoare şi decenţă”, a spus Harris. „Şi contează dacă salvaţi universul de Thanos sau luptaţi pentru sufletul naţiunii noastre ... Dacă Răzbunătorii se pot aduna de peste galaxie, atunci poporul american se poate aduna de oriunde ne-am afla, indiferent cu am votat la ultimele alegeri şi în orice limbă vorbea bunica noastră, ne adunăm pentru a ne aduce ţara pe drumul cel bun. ”

Soţul lui Harris, avocatul Doug Emhoff, a făcut atacul cel mai ascuţit al serii, numindu-l pe Trump „un ticălos potrivit pentru Universul Cinematic Marvel, care doar postează mai mult pe Twitter”.

Evenimentul „ Avengers” este probabil cea mai mare strângere de fonduri de pe Zoom de până acum şi au fost multe, deoarece democraţii s-au bazat pe puterea Hollywoodului pentru a atrage donatori şi a obţine voturi.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații