Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ajuns în Paradis

  • 04.02.2013
  • ● Vizualizări: 1123
no title

Şi–au dorit să se relaxeze într-un loc exotic şi au ales o vacanţă de neuitat în Seychelles. Insulele arhipelagului sunt unele dintre cele mai frumoase de pe pământ, fiind supranumite şi Bijuteriile Oceanului Indian. Acolo s–au răsfăţat din plin Adela Popescu şi Radu Vâlcan. În destinaţia preferată de vacanţă a bogaţilor! Detalii aflăm chiar de la ei!

Adela Popescu, tentată de nunta pe plajă

- Adela, cum a fost în vacanţă?
În vacanţă a fost exact ceea ce aveam nevoie după un an greu şi ţinând cont de faptul că de 2 ani nu mi-am mai luat concediu cred că a meritat efortul drumului şi de ce nu şi cel financiar. Nu ştiam prea multe despre Seychelles însă ce ştiam nu are legătură cu ce am descoperit adică: îmi imaginam că este o destinaţie pentru oamenii foarte bogaţi dar lucrurile nu stau neapărat aşa, oamenii foarte bogaţi aleg această destinaţie pentru că este cea mai frumoasă de pe pământ. Nu cred că voi mai vedea vreodată ceva mai frumos, căsuţa pe plajă, peştele proaspăt, turcoazul apei şi vegetaţia, toate împreună îmi taie respiraţia doar când îmi amintesc de ele.

- Care a fost cea mai frumoasă vacanţă de până acum în care ai fost cu Radu, de când sunteţi iubiţi?
Nu am avut prea multe vacanţe, însă toate au fost perfecte fie că vorbim de Paris, Roma, Bali sau Seychelles, asta pentru că avem aceeaşi viziune în privinţa modului în care ne petrecem timpul liber.- Cum te-a răsfăţat iubitul tău în această vacanţă?
Nu ne-am făcut program şi fiecare moment a fost aşa cum aveam chef.

- Ce ţi-a plăcut cel mai mult? Ai zis că te-ai simţit ca în Paradis!
În primul rând natura, este de o frumuseţe extraordinară şi, în al doilea, rând faptul că am fost împreună.

- Ce nu îţi lipseşte niciodată din bagajul de vacanţă?
Nu îmi lipsesc niciodată din bagajul de vacanţă rochiţele moi din bumbac şi şlapii.

- Care sunt tabieturile tale când pleci în concediu?
Tocmai asta e frumuseţea concediului că nu am tabieturi. Îmi place să încerc mâncărurile locale, cafeaua. Vreau de asemenea să fie foarte personală şi dacă s-ar putea mi-aş împărţi vacanţa în 3 locaţii din aceeaşi destinaţie, pentru a avea senzaţia că am 3 vacanţe într-una.

- Visezi la o nuntă pe plajă?
Cred că plaja este o locaţie perfectă pentru o nuntă, iubesc marea şi nisipul şi mi-aş dori să-mi fie martore.

- Apropo de nuntă! Tu şi Radu nu aveţi de gând să vă căsătoriţi? Nu te-a cerut în vacanţă?
Nu m-a cerut nici în vacanţă şi nici în alt loc, e ceva foarte intim, dar atunci când se va întâmpla oficial vom anunţa.- Cum îţi place să descrii relaţia voastră?
Echilibrată, armonioasă, normală.

- Când începe "Pariu cu viaţa" sezonul 4 şi cum crezi că va fi primit de către fani?
Cu cât pauză e mai mare cu atât dorul e mai mare aşa că eu ştiu de la concertele din ţară că fanii aşteaptă cu mare mare interes noul sezon din <<Pariu cu viaţa>>. În martie se întoarce serialul lor preferat.

- Care a fost cea mai haioasă scena de la filmări de până acum?
A fost foarte haios când Tudor mi-a pregătit un dans surpriză împreună cu Lala Band.

Radu Vâlcan: "Îmi place tot la Adela"

- Radu, tu şi Adela v-aţi întors recent dintr-o vacanţă exotică. Pentru ce destinaţie aţi optat acum şi cum vă alegeţi, de obicei vacanţele, după ce criterii?
Am ales să mergem într-o destinaţie depărtată, undeva în Africa, un loc de care am fost amândoi încântaţi, tocmai pentru că debordează de sălbăticie şi necunoscut. Cum am mai spus, avem amândoi cam aceleaşi gusturi în materie de vacanţe, fapt pentru care ne este foarte uşor să alegem un loc care să ne placă amândorura, în general locuri extrem de intime cum a fost şi acesta, mai sălbatic, să fie cald. De obicei ne hotărâm pe ultima sută de metri unde mergem, nu ne facem planuri pe termen lung din acest punct de vedere.

- Ce ţi-a plăcut cel mai mult în această vacanţă? Ce nebunii ai făcut şi ce tentaţii culinare ai încercat?
Nebunii nu prea am făcut, am fost înconjuraţi de multă linişte, asta ne-a plăcut foarte tare, exact asta am şi căutat, un loc în care să ne odihnim, să ne liniştim…am explorat mult locul respectiv, ne urcam în maşină, ajungeam pe o plajă, apoi pe alta… De-ale bucătăriei am încercat mâncarea tradiţională specifică locului respectiv, care nu se deosebea cu nimic faţă de ce am mâncat până acum. Amândoi suntem foarte pofticioşi dar nu exagerăm nicodată cu mâncarea, ne plac fructele de mare foarte tare, aşa că am găsit şi aici.- Aţi avut parte şi de peripeţii în acestă excursie?
Peripeţii nu am avut aş putea spune, mie mi-a fost rău când am aterizat, a trebuit să luăm o barcă mai mare pentru a merge pe acea insulă şi poate pe fond de oboseală, de la ocean, de la valuri…

- De ce anume nu te lipseşti niciodată în vacanţă?
Acum a fost pentru prima dată când nu am luat laptopul cu mine. Am luat în schimb telefonul, aparatul foto, câteva cărţi în geamantan, puţine lucruri, dar eficiente.

- Care e cel mai frumos cadou pe care i l-ai făcut Adelei, de când sunteţi împreună?
Eu consider şi sper că fiecare cadou să fie primit la momentul respectiv cum se cuvine, să îi facă plăcere. Asta e şi intenţia, ca partenerul să se bucure de lucrul pe care îl faci pentru el, atunci satisfacţia este şi mai mare.

- Ce îi pregăteşti de Valentine's Day iubitei tale?
Nu îi pregătesc nimic deosebit, în primul rând eu nu cred în această zi-Valentine's Day, din punctul meu de vedere e ca oricare zi din an. Îi pregătesc ceva tot timpul, în celelalte 364 de zile ale anului.

- Eşti romantic, de fel?
Îmi plac momentele frumoase pe care le trăim, care au o anume doză de sensibilitate, dar nu ştiu dacă sunt romantic neapărat…depinde cum se măsoară romantismul la fiecare, cred că ar trebui să răspundă ea la această întrebare.

- Ce îţi place cel mai mult la Adela?
Evident că îmi place tot la Adela, dar chiar vorbeam cu nişte prieteni zilele trecute şi le spuneam că râsul ei mi-a plăcut cel mai tare.- Cum te menţii în formă şi cum te îngrijeşti tu, ca bărbat? Ţi-ai impus restricţii la mâncare, urmezi un strict regim alimentar, tragi din greu la sală, etc…?
Nu urmez un regim anume, din fericire am un metabolism în care arderile sunt suficient de rapide, astfel încât să nu îmi provoace un stres anume. Bineînţeles că fac sport, joc fotbal, fac jogging, ideea e că fiecare dintre noi să facem totul pentru a ne simţi bine în pielea noastră.

- Cât de des îi găteşti Adelei şi cât de des îţi pregăteşte ea ţie mâncarea preferată?
Gătim ori de câte ori simţim nevoia, nu mi-am impus zile anume pentru acest lucru, toate momentele astea au loc spontan, fapt pentru care mâncarea capătă un gust plăcut pentru noi. Ne place să gătim, Adela ştie ce îmi place mie, eu la fel şi astfel încercăm mereu să ne surprindem cu aşa ceva.

Dana Popa

Comentarii
CELE MAI CITITE ŞTIRI
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații