„Ce e nou în eSports” (Heads Up Daily), show-ul TV pentru pasionaţii de jocuri video şi eSports, debutează la AXN Spin

  • 10.09.2018
  • ● Vizualizări: 803

Ce e nou în eSports” (Heads Up Daily), un show de tip magazin care abordează subiecte legate de lumea jocurilor video şi eSports, debutează astăzi, de la ora 16.55, la AXN Spin.

Cele mai recente analize şi competiţii eSports, cei mai tari jucători, subiecte fierbinţi pe agenda pasionaţilor de jocuri video, dar şi alte noutăţi din lumea gamingului vor fi printre subiectele zilnice la “Ce e nou în eSports”. Telespectatorii vor mai putea urmări interviuri cu dezvoltatori de jocuri, dar şi cu unii dintre cei mai populari creatori de conţinut pe YouTube sau Twitch.

Marrisa şi Brody sunt cei doi prezentatori ai noii emisiuni TV, un mix de divertisment şi informaţie, cu un conţinut atractiv pentru publicul pasionat de eSports şi jocuri video. Brody “Liefx” Moore este un cunoscut comentator eSports, partener Twitch şi gazda unor podcasturi, în timp ce Marrisa “mrob29” Roberts este reporter specializat pe zona competiţilor de jocuri video.  Cei doi vor prezenta ştirile zilei, vor comenta turneele şi îi vor intervieva pe unii dintre cei mai cunoscuţi jucători din lume, printre care Liam “Mangachu” Campbell (OWL), Victor “Punk” Woodley (FGC) sau Jake “SirActionSlacks” Kanner (DOTA).

“Gamer Glossary”, “Q&Play Trivia”, “Love Play”(pentru pasionatele de gaming), “Modded” ( jocuri care au fost modificate) sau “Pro Log” (prezentarea celor mai interesante vedete) sunt câteva dintre rubricile emisiunii “Ce e nou în eSports”, produsă de Carl Edwin Michel, care poate fi urmărită pe AXN Spin, de luni până vineri, de la ora 16.55.

 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații