Comedii romantice în luna martie, la DIVA - FOTO

Dacă e martie - înseamnă că primăvara înfloreşte şi la DIVA, cu filme în premieră în România şi comedii romantice care aduc soare, flori şi iubire.

Filmele de duminică după-amiaza - difuzate duminica, la ora 16:00 - continuă luna aceasta cu DRAGOSTE ŞI LALELE (premieră în ţara noastră, pe 4 martie), un film în care joacă Fiona Gubelmann and Lucas Bryant, despre un designer de interioare care se întoarce acasă, pentru a fi aproape de tatăl ei bolnav. O săptămână mai târziu, pe 11 martie, putem urmări comedia romantică O VARĂ ÎN MANHATTAN, care urmăreşte povestea managerei unui mic magazin de haine dintr-un orăşel, care este promovată atunci când se aştepta mai puţin şi trebuie să conducă principalul magazin al firmei din Manhattan şi să se adapteze la viaţa din metropolă.

O altă premieră la DIVA din luna martie este comedia MIREASĂ DE ANUL NOU (pe 18 martie), cu Brooke D’Orsay şi Wes Brown. În care June visează la o nuntă de vară perfectă, însă schimbările din cariera mirelui îi dau planurile peste cap, fiind nevoită să pregătească în grabă o nuntă în ianuarie. Ultima duminică după-amiază din marte este rezervată pentru DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE (pe 25 martie), cu celebrii actori Amy Smart şi Adam Grenier.

DIVA sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii, 8 Martie, cu un cadou minunat - filme romantice perfecte pentru această zi de primăvară! Programul special al zilei începe cu premiera în România O VARĂ ÎN MANHATTAN (la ora 16:00), urmată de alte titluri care să ne facă ziua mai frumoasă: FLASHDANCE - STRĂLUCIREA DANSULUI (la 18:00), DREAMGIRLS (la 20:00) şi SPICE GIRLS - FILMUL (la 22:40).

Intraţi în atmosfera de primăvară în luna martie urmărind premierele şi comediile romantice de la DIVA, cu un cadou special de 8 Martie, Ziua Femeii!

 

Galerie foto

vezi galeria 43 foto
Comentarii
ABONARE