E oficial! Cine o înlocuieşte pe Anca Lungu la pupitrul Observatorului?

Anca Lungu a plecat de la pupitrul Observatorului şi ar vrea să se şi căsătorească cu bărbatul de care este îndrăgostită şi pe care îl ţine ascuns de ochii curioşilor. Un grec cu foarte mulţi bani ar fi cel care i-ar fi furat inima ştiristei, iar Anca Lungu ar dori chiar să se mute cu el în Grecia, acolo unde ar începe o viaţă nouă.

Anamaria Gudu se va alătura începând de astăzi echipei de prezentatori ai Observatorului de la Antena 1. Telespectatorii o pot urmări pe Anamaria la pupitrul de ştiri sâmbătă şi duminică, în jurnalul orei 13:00, respectiv 16:00. 

Noul pas în carieră al jurnalistei este o provocare pe care a întâmpinat-o cu mult entuziasm şi încredere, fiind în acelaşi timp şi extrem de încântată să facă parte din familia frumoasă a Observatorului: ,,A contat mult, recunosc, faptul că echipa m-a susţinut, de la regizor până la producători, şi, astfel, proba pe care am dat-o a fost un succes. Ştiu că am de-a face cu o echipă de profesionişti.”, a mărturisit aceasta.

Periplul în televiziune al jurnalistei a început în urmă cu aproape 11 ani, ca reporter, însă schimbarea către pupitrul de ştiri a venit în mod natural după foarte puţin timp. Anamaria Gudu a fost de la bun început dornică să livreze informaţii de calitate şi să se perfecţioneze în domeniul care o pasionează, căci, după cum chiar ea declară, jurnalismul este mai mult decât o simplă meserie: ,, Mi-am dat seama că îmi place ceea ce fac atunci când ieşeam pe uşă dimineaţa ca reporter şi eram curioasă ce mi-a pregătit ziua, pe cine voi întâlni, ce personalitate, sau povestea cărei familii o voi afla, pentru a deveni apoi strigătul ei de ajutor în faţa telespectatorilor. Jurnalismul nu are cum să fie o meserie, sunt sigură că pasiunea este cea care îi dă jos din pat pe toţi cei din acest domeniu.”. În ceea ce priveşte aşteptările pe care le are de la noua poziţie la pupitrul de ştiri al Observatorului, Anamaria mărturiseşte că oportunitatea de a face primul pas către acest punct al carierei sale îi creează, în primul rând, mari aşteptări de la propria persoană:  ,,Pupitrul Observatorului mi-a dat fiori când am păşit pentru prima dată în platou, la prima probă. Pur şi simplu, m-a copleşit. Consider că trebuie să fii propulsat către notorietatea publică de valorile pe care demonstrezi că le ai, nu de simpla expunere la TV. Eu îmi doresc să aduc o schimbare mediului în care mă aflu, prin felul meu de a fi în faţa camerelor de filmat.”

Anamaria Gudu a fost primită cu braţele deschise în familia Observatorului, iar colegii săi de platou au avut grijă să îi dea ultimele sfaturi înainte de primul live de la pupitrul de ştiri al Antenei 1: ,,În redacţia Obsevator am fost norocoasă să cunosc persoane care m-au încurajat şi susţinut. Adică mi-au spus clar care sunt punctele mele forţe, dar şi unde mai trebuie să aduc îmbunătăţiri. Şi m-au ajutat zilnic în acest sens, nu au fost doar vorbe. Andrea Berecleanu, pe care o admir nespus de mult, a fost atât de familiară cu mine de la prima întâlnire, de parcă ne-am fi cunoscut dintodeauna. Mihaela Călin mi-a explicat programul de editare, Iuliana Pepene a repetat alături de mine cu multă răbdare, iar Daniel Osmanovici, Octavia Geamanu şi Mihai Jurcă sunt cu toţii foarte joviali.”

Când nu se află la pupitrul de ştiri, Anamaria Gudu îşi îndreaptă toată atenţia către cei doi copii- Michael, 12 ani, şi Demethria, 8 ani, căci pe lângă rolul de jurnalist pasionat este şi o mamă extrem de dedicată: ,, Mergem la şcoală, facem teme, ne plimbăm cu bicicleta şi facem sport. Le gătesc, dar luăm masa şi la bunici sau în oraş. Sincer, bunica, mama mea, este cea pe care ne bazăm când ne este foame!”, a declarat aceasta.

Telespectatorii Antena 1 o pot vedea pe Anamaria Gudu la pupitrul de ştiri al Observatorului de sâmbătă şi duminică, în jurnalul orei 13:00 şi al orei 16:00.


 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE