Iulia Vântur, actriţă la Bollywood!

 Iulia Vântur, actriţă la Bollywood!

Iulia Vântur, prezentatoarea Ştirilor PRO TV din dimineţile de weekend, s-a întors, de curând, dintr-o vacanţă de vis, pe care a petrecut-o în India. Iulia Vântur este fascinată de această ţară şi ar accepta cu bucurie un rol într-un film Indian la Bollywood.


iulia vantur in india- Iulia, ai făcut o pasiune pentru India... Ce a schimbat acest loc la tine, încât te-ai întors acolo şi a doua oară?
Fascinaţia pentru India a apărut cu mult înainte ca eu să păşesc pe acel tărâm, datorită cărţilor, documentarelor, filmelor văzute. O dată ajunsă acolo, pur şi simplu am vibrat cu acel loc fără să pot găsi vreo explicaţie firească. India este locul în care sufletul meu şi-a găsit pacea, s-a hrănit cu frumos. Am cunoscut oameni minunaţi, simpli şi deschişi, cu care am creat o legătură specială şi care mi-au devenit prieteni.


- Pe unde ai ajuns acum?
În această vacanţă, am reuşit să ajung la Rishikesh - un loc sfânt, ocrotit de Munţii Hymalaia şi de apa sfântă a râului Gange (centru mondial al practicanţilor yoga). Am ajuns în zona Punjab, în nordul Indiei, am vizitat oraşe şi sate ce nu sunt trecute în circuitul turistic, şi am ajuns pâna în sud - în Chennai, Mumbai.


- Crezi că te-ai putea căsători acolo?
Ceremoniile lor de nuntă sunt foarte frumoase, pline de simboluri pe care le respectă cu sfinţenie. Nunţile lor par de basm, însă eu sunt o româncă veritabilă, creştină ce şi-ar dori să aibă familia şi prietenii alături într-un moment atât de important. Iar India e departe!


- Ai avut parte şi de peripeţii mai puţin plăcute?
Nu m-am simţit nicio secundă în pericol, am avut mereu prieteni indieni în preajma şi am colindat toate cărările fără ca cineva să atenteze la liniştea şi siguranţa mea. Doar zâmbete mi s-au "furat".


- Ce ţi-ai cumpărat de acolo?

Saree-uri, şalvari, papuci specifici zonei, punjab, bijuterii - brăţări, tika, bindi cu design diferit, beţişoare parfumate.


- Ce specialităţi culinare ai încercat de data aceasta?

Îmi place mult bucătăria indiană, mai ales că au multe preparate din legume. Preferatele mele rămân dull şi ruti, spanacul cu brânză, mâncarea de păstăi... Nu toate preparatele lor sunt foate "spicy", depinde foarte mult de bucătar.


- Ar apărea Iulia Vântur într-un film indian?
De ce nu?! Trebuie să fie o experienţă interesantă, mai ales că filmele lor sunt musical-uri, iar eu, în România, fac parte din distribuţia unui musical regizat de Horaţiu Mălăele, la Teatrul Metropolis, care va avea premiera în curând, şi îmi place foarte mult. În plus, Bollywood-ul produce cele mai multe filme la nivel mondial.
Cătălina Matei

Galerie foto

vezi galeria 18 foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații