Iulia Vântur, actriţă la Bollywood!

De: Cătălina Matei / 18.07.2011, 11:20
Iulia Vântur, actriţă la Bollywood!
Iulia Vântur, prezentatoarea Ştirilor PRO TV din dimineţile de weekend, s-a întors, de curând, dintr-o vacanţă de vis, pe care a petrecut-o în India. Iulia Vântur este fascinată de această ţară şi ar accepta cu bucurie un rol într-un film Indian la Bollywood.

iulia vantur in india– Iulia, ai făcut o pasiune
pentru India
… Ce a schimbat acest loc la tine, încât te-ai
întors acolo şi a doua oară?

Fascinaţia pentru India a apărut cu mult înainte ca eu să păşesc pe
acel tărâm, datorită cărţilor, documentarelor, filmelor văzute. O
dată ajunsă acolo, pur şi simplu am vibrat cu acel loc fără să pot
găsi vreo explicaţie firească. India este locul în care sufletul
meu şi-a găsit pacea, s-a hrănit cu frumos. Am cunoscut oameni
minunaţi, simpli şi deschişi, cu care am creat o legătură specială
şi care mi-au devenit prieteni.

– Pe unde ai ajuns acum?
În această vacanţă, am reuşit să ajung la Rishikesh – un loc sfânt,
ocrotit de Munţii Hymalaia şi de apa sfântă a râului Gange (centru
mondial al practicanţilor yoga). Am ajuns în zona Punjab, în nordul
Indiei, am vizitat oraşe şi sate ce nu sunt trecute în circuitul
turistic, şi am ajuns pâna în sud – în Chennai, Mumbai.

– Crezi că te-ai putea căsători acolo?
Ceremoniile lor de nuntă sunt foarte frumoase, pline de simboluri
pe care le respectă cu sfinţenie. Nunţile lor par de basm, însă eu
sunt o româncă veritabilă, creştină ce şi-ar dori să aibă familia
şi prietenii alături într-un moment atât de important. Iar India e
departe!

– Ai avut parte şi de peripeţii mai puţin
plăcute?

Nu m-am simţit nicio secundă în pericol, am avut mereu prieteni
indieni în preajma şi am colindat toate cărările fără ca cineva să
atenteze la liniştea şi siguranţa mea. Doar zâmbete mi s-au
„furat”.


– Ce ţi-ai cumpărat de acolo?

Saree-uri, şalvari, papuci specifici zonei, punjab, bijuterii –
brăţări, tika, bindi cu design diferit, beţişoare parfumate.


– Ce specialităţi culinare ai încercat de data
aceasta?

Îmi place mult bucătăria indiană, mai ales că au multe preparate
din legume. Preferatele mele rămân dull şi ruti, spanacul cu
brânză, mâncarea de păstăi… Nu toate preparatele lor sunt foate
„spicy”, depinde foarte mult de bucătar.

– Ar apărea Iulia Vântur într-un film
indian?

De ce nu?! Trebuie să fie o experienţă interesantă, mai ales că
filmele lor sunt musical-uri, iar eu, în România, fac parte
din distribuţia unui musical
regizat de Horaţiu Mălăele, la
Teatrul Metropolis, care va avea premiera în curând, şi îmi place
foarte mult. În plus, Bollywood-ul produce cele mai multe filme la
nivel mondial.
Cătălina Matei