O româncă sexy i-a înnebunit pe britanici! “Nu am fost niciodată discriminată că sunt româncă”

O cheamă Andreea Tina Gheorghiu, este o româncă stabilită de mulţi ani în Londra şi a reuşit să se evidenţieze drept una dintre cele mai apreciate antreprenoare din industria fitness-ului din Regatul Unit.

Specializată în România, în domeniul Marketing şi PR, dar foarte pasionată încă de la o vârstă fragedă de sport (gimnastică, tenis, volei, dar şi alpinism), Andreea Tina Gheorghiu a decis ca, în Londra, să combine cele două mari pasiuni şi a fondat compania Pro Body Styling, pe care a reuşit să o propulseze, în scurt timp, în topul celor mai căutate săli de fitness din Marea Britanie.

Andreea Tina Gheorghiu, membră a ELITE Business Women, este reumită ca fiind o antrenoare de forţă, condiţionare şi de pierdere a grăsimilor, fiind pregătită de unii dintre cei mai exigenţi profesionişti din lume. De altfel, munca asiduă a fost răsplătită prin câştigarea, în 2014, a locului 1 şi a titlului de World Beauty Fitness & Fashion la Danish Show, unul dintre cele mai apreciate competiţii de profil din Europa.

Cum şi-a câştigat reputaţia în Marea Britanie?

Antreprenoarea română şi-a câştigat reputaţia în Londra datorită unei strategii complexe aplicate pe britanicii care îi calcă pragul sălii de fitness, fapt care o face unică în domeniul ei: îmbină perfect pregătirea sportivă, psihologia şi dieta pentru rezultate scontate. De asemenea, Andreea Tina Gheorghiu promovează testarea clinică a tuturor clienţilor noi, astfel încât să poată dezvolta un plan de dietă pentru fiecare individ în parte.

“Nu am fost niciodată discriminată că sunt româncă”

În acelaşi timp, reputata antreprenoare afirmă că nu s-a simţit niciodată discriminată în Marea Britanie din cauza naţionalităţii, deoarece a fost mereu apreciată pentru performanţă şi seriozitate.

“Nu pot vorbi în numele altor compatrioţi care locuiesc în Marea Britanie, însă eu personal nu am întâmpinat niciodată probleme din cauza naţionalităţii mele, pe care nu mă sfiesc niciodată să o scot în evidenţă la orice concurs la care particip. Chiar şi în sala pe care o coordonez se regăsesc mai multe steaguri ale României şi niciun client sau partener nu a considerat acest lucru ofensator. Chiar am fost întrebată de mai multe ori despre ţara mea şi despre adevăraţii performeri pe care România i-a dat planetei. Dacă eşti serios, îţi faci treaba cum trebuie şi eşti de mare folos comunităţii care te-a adoptat, integrarea va fi uşoară, iar naţionalitatea nu va avea vreodată relevanţă”, conchide Andreea Tina Gheorghiu, fondatoare a companiei Pro Body Styling şi sportivă a Pro Fitness.
 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații