Raluka şi Ana Baniciu, o pereche sexy: "Ne completăm foarte bine. Nu vrem să vă dăm de gândit!”

  • 14.11.2017
  • ● Vizualizări: 2388

Din motive independente de voinţa lor, Nicoleta şi Iuliana Luciu, prima echipă de vedete confirmate în experienţa Asia Express, au fost nevoite să se retragă, urmând ca Raluka şi Ana Baniciu să intre în cursa show-ului de aventură ce va fi difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1. Cele două au acceptat provocarea şi vor face echipă într-o emisiune care le va testa timp de o lună.

Pentru ele, Asia Express este o provocare din care vor să ,,îşi afle limitele”, fiind convinse că această experienţă le va pune faţă în faţă cu situaţii imprevizibile şi unice. Mai mult decât atât, cele două declară că aventura la care s-au înscris este doar o altă modalitate de a lega şi mai mult prietenia dintre ele. Perechea fetelor este unită de pasiunea pentru muzică, dar şi de spiritul competitiv. Raluka şi Ana sunt firi sportive, curajoase şi consideră că acesta este principalul lor atu în faţa competiţiei: ,,Facem sport de foarte mult timp şi suntem bătăioase, cred că vom reuşi să ajungem unde vrem.”, afirmă cele două. Ana consideră că are coechipierul perfect şi nu îşi pune prea multe semne de întrebare: ,,Ne completăm foarte bine, iar această alăturare este de bun augur!”.

 

În ceea ce priveşte fobiile, Raluka şi Ana au fost rezervate în declaraţii: ,,nu vrem să vă dăm de gândit!”, spun concurentele cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, recunosc că nu s-ar simţi confortabil în prezenţa  şobolanilor, gândacilor sau a tarantulelor şi vor încerca cu orice preţ să evite ciudăţeniile culinare: ,,Chiar nu vreau să mănânc sau să beau lucruri neobişnuite!”, a declarat Raluka. Nici limita de un dolar pe zi nu le îngrijorează pe cele două, convinse fiind că se vor adapta în funcţie de circumstanţe: ,,Nu e ca şi cum am crescut toată viaţa cu bani. Putem să le cântăm oamenilor şi să facem bani din muzică. Sau putem să spălăm vase. Oricum, eu zic că o să ne descurcăm.”. Vor să se distreze, dar şi să câştige, de aceea vor pleca la drum cu o strategie comună, ce le-ar putea ajuta în cursa imprevizibilă a  celei mai solicitante emisiuni.   

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018. 
 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații