Turneul vloggerilor are loc în această toamnă

  • 08.10.2018
  • ● Vizualizări: 2629

Toamna aceasta, România are parte de o premieră: primul turneu al vloggerilor va ajunge în principalele oraşe ale ţării, iar cei mai cunoscuţi vloggeri ai momentului vor fi prezenţi pentru a împărtăşi din experienţa lor în online.

Turneul vloggerilor este organizat de Global Events şi îi va reuni pe unii dintre cei mai urmăriţi vloggeri de la noi, de la Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbarnoaia, la It's Anca, Lino, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Diaconescu. Acestora li se vor alătura invitaţi speciali în fiecare oraş în parte: Nadd Hu la Craiova, BRomania la Timişoara, Cristina Almăşan la Cluj, Marisa Paloma la Braşov, Laura Giurcanu la Iaşi, Vlad şi Cristi Munteanu la Oradea şi Ionuţ Rusu la Galaţi. 
Primul turneu al vloggerilor la nivel naţional le va da ocazia celor care doresc să participe să asiste la paneluri de discuţie pe subiecte interesante din domeniu, să afle poveştile acestor vloggeri, informaţii preţioase despre începuturile lor în acest domeniu, provocările de zi cu zi şi tendinţele din domeniu.

Cum a reuşit Selly, de exemplu, să ajungă cel mai urmărit vlogger din România, cu aproape 1,6 milioane de subscriebers pe YouTube sau cum pasiunea pentru pictură şi desenele pe sneakers făcute de Graure s-au transformat într-unul dintre cele mai urmărite conturi, acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care vloggerii le vor dezbate în cadrul acestui turneu. Mai mult decât atât, cei care îşi vor achiziţiona bilete cu opţiunea „meet-and-greet” vor putea sta faţă în faţă cu vloggerii preferaţi, pentru a le pune întrebări sau a face fotografii. Biletele „meet-and-greet” sunt valabile DOAR cu bilet de acces la spectacolul respectiv. Nu va lipsi nici muzica favorită a tinerilor, pentru că toate aceste întâlniri se vor încheia cu cântări ale celor de la 5gang şi Lino Golden.

Turneul vloggerilor va începe la Cluj pe 11 noiembrie (Sala Polivalentă), apoi va continua la Bucureşti pe 18 noiembrie (Sala Palatului), Timişoara pe 24 noiembrie (Sala Olimpia), Galaţi pe 9 decembrie (Sala Sporturilor Dunărea), Iaşi pe 10 decembrie (Sala Polivalentă), Braşov pe 16 decembrie (Lux Divina), Craiova pe 20 decembrie (Sala Polivalentă), Oradea pe 22 decembrie (Arena Antonio Alexe).  Bilete sunt disponibile aici: https://www.entertix.ro/g/76/turneul-vloggerilor.html

Comentarii
CELE MAI CITITE ŞTIRI
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații