Top vedete de succes şi ritualurile lor zilnice

De: Carmen Ulian / 12.12.2015, 10:00
Top vedete de succes şi ritualurile lor zilnice
Unii susţin că rutina zilnică este cheia spre succes. Nici marile vedete nu fac rabat de la acest lucru. Dar iată cu ce ocupă ele atunci când nu sunt în faţa camerelor.

8. Ellen DeGeneres – mantra magic

vedeta

Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a urmat cursuri de Meditaţie Transcedentală şi despre beneficiile acesteia în viaţa omului. Pentru meditaţie, Ellen petrece 20 de minute în fiecare zi concentrându-se pe matra. Acest lucru face parte din viaţa ei, după ce-şi face exerciţiile de înviorare de dimineaţă. Aşa se încarcă cu energia necesară unei zile pline şi agitate.

Acest tip de meditaţie este practicat şi de Jerry Seinfeld, Paul McCartney, Hugh Jackman, şi mulţi alţi actori de la Hollywood.

7. Kelly Ripa – sport în fiecare zi

vedeta

Kelly Ripa este mereu fresh în faţa telespectatorilor de la „Live!” de 13 ani. Este mamă a trei copiii. Se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 06.00 după care trezeşte toată familia pentru micul dejun, după care îşi duce copiii la şcoală, iar ea merge la studio înainte de a începe emisia. După, Kelly merge la sala de sport unde îşi lucrează bine fiecare părticică a corpului. La sală merge şapte zile pe săptămână – se simte mai energică, îşi menţine inima sănătoasă şi puternică. Orele ei de sport sunt împărţite în yoga, dance spinning şi alergare. Doar aşa rezistă unui program zilnic încărcat.

6. Barack Obama – timp cu familia

vedeta

Preşedintele SUA, Barack Obama, îşi face mereu timp să stea cu familia sa. Toată lumea a observat acest lucru. Este dificil, mai ales când esti preşedintele unei ţări şi ai multe îndatoriri. Obama i-a micul dejul în familie, în fiecare dimineaţă. Îşi face apoi exerciţiile de menţinere – cardio şi de forţă, după care poate pleca liniştit la job.

5. Mick Jagger – mişcări „a la Jagger”

vedeta

Solistul trupei The Rolling Stones se află pe scenă de peste 50 de ani. Mereu în mişcare. La cei 70 de ani ai săi, Mick este atent şi la sănătatea sa fizică şi psihică. Timp de şase zile pe săptămână face exerciţii variate de întreţinere. Merge aproape zilnic pentru a lua lecţii de balet clasic, pilates şi yoga. Doar aşa se menţine în formă şă îi ies de fiecare dată celebrele sale mişcări.

4. Lady Gaga – timp pentru ea

vedeta

Cântăreaţa Lady Gaga obişnuieşte să practice yoga. Profesorul artistei i-a prescris cinci minute, în fiecare zi, să îşi acorde doar ei atenţie, să se iubească, să-şi adune gândurile.

3. Mark Jacobs – relaxare în kilt

vedeta

Designerul în vârstă de 50 de ani, Mark Jacobs, obişnuieşte să ia micul dejun, după care un expresso şi o ţigară şi urmează partea cu alegerea vestimentaţiei din prima parte a zilei. Cel mai creativ se simte atunci când poartă kiltul scoţian.

2. Miranda Kerr – meditaţie

vedeta

Deşi o vezi mai mereu în lenjerie intimă, modelul Miranda Kerr nu-şi petrece toată ziua îmbrăcată aşa şi bând şampanie. Pentru cele 2-3 prezentări de modă pe zi, Kerr trebuie să se menţină în formă. Astfel, Miranda practică şi meditaţia care o ţine focusată şi calmă pentru a rezolva treburile. Nu lipsesc nici exerciţiile fizice de rutină. Şi timpul petrecut cu familia.

1. Gwyneth Paltrow – familie şi fitness

vedeta

Actriţa este mereu în formă şi asta se datorează timpului petrecut cu familia şi antrenamentelor zilnic. Astea o ajută să danseze, să cânte şi să gătească, căci ne-a dovedit că le poate face pe toate.

În fiecare dimineaţă, Gwyneth pregăteşte micul dejun familiei sale, duce copilul la şcoală. Are timp să-i mai citească poveşti şi seara la culcare, dar şi să facă cele două ore de antrenament pe zi. Pate să le facă pe toate: 14 ore de sport pe săptămână, timp cu copilul, cu soţul, evenimente, plus multe filme în care apare.