Topul celor mai eleganţi bebeluşi de vedetă din lume!

De: Nicoleta Nicolae / 22.07.2014, 09:36
Topul celor mai eleganţi bebeluşi de vedetă din lume!
Surprinzător, dar North West şi Blue Ivy nu sunt cei mai eleganţi bebeluşi din lumea celebrităţilor, conform rezultatului unui sondaj de opinie al site-ului My1stYears.com.

 

Să spunem doar că cel mai elegant bebeluş are deja propria lui coroană. Este vorba de Prinţul George, care astăzi împlineşte un an de viaţă, şi care a primit cele mai multe voturi pentru simţul modei. Prinţul şi-a „zdrobit” adversarele, graţie paradei de ţinute din timpul călătoriilor pe care le-a efectuat împreună cu părinţii săi.

Foto: Splash News

Fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Prinţul George s-a născut pe 22 iulie 2013 şi a fost botezat la capela regală a palatului Saint James din Londra, pe 23 octombrie.

Foto: Hepta

Pe următoarele două locuri în topul celor mai eleganţi bebeluşi se află fiica lui Beyoncé, Blue Ivy, în vârstă de 2 ani, şi cea a lui Kim Kardashian, North West, de aproape un an.

Foto: Splash News

Pe locul al patrulea în clasament se situează fetiţa cântăreţei Alesha Dixon, Azura Sienna, de 9 luni, în timp ce poziţia a cincea este ocupată de fiica Victoriei şi al lui David Beckham, Harper, în vârstă de 3 ani.

Foto: Instagram

Foto: Splash News