Topul celor mai sexy actori din 2013

Redacția / 11.10.2013, 14:00
Topul celor mai sexy actori din 2013
Cititorii revistei Empire au realizat un top al celor mai sexy actori din 2013 care au atras atenția publicului pe marele ecran.

Pe vremea.apropo.ro găsești vremea pe 15 zile

Locul 1 – Benedict Cumberbatch

top 2013

La prima vedere, nu arată deloc a manechin, ba chiar am putea spune că look-ul său te duce cu gândul la un soi de frumusețe… extraterestră. Cu pomeții foarte înalți, ochii pătrunzători și un timbru vocal iești din comun, Cumberbatch a pătruns cu greu în „Liga celor mai sexy actori„.

 

Locul 2 – Tom Hiddleston

top 2013

Un alt „preminat” pe care nu l-ai include, în mod normal, în primii trei cei mai sexy actori din lume. Însă, după rolurile din „Thor” și „The Avengers”, Tom a devenit cunoscut pentru eleganța sa shakespeariană, dar și pentru amuzantele bon mot-uri cu care își ritmează interviurile și aparițiile în media.

 

Locul 3 – Henry Cavill

top 2013

Se pare că outfit-ul lui Superman i-a venit atât de bine, încât multe doamne și domnișoare suspină non-stop cu gându la Henry Cavill. „The Man of Steel” va reveni cu partea a doua cel mai probabil în 2015. Până atunci, fanele lui Henry vor avea ocazia să-l vadă în rol de agent secret în „The Man of U.N.C.L.E”.

Citește mai multe detalii despre cei mai sexy actori din 2013, pe protvmagazin.ro