Tori Spelling n-are bani să-şi cumpere nici măcar o geantă!

De: Cătălina Matei / 25.10.2013, 11:59
Tori Spelling n-are bani să-şi cumpere nici măcar o geantă!
Celebra actriţă din “Beverly Hills 90210” are mari probleme financiare, în ciuda faptului că tatăl său, regretatul Aaron Spelling, a lăsat în urma sa o avere impresionantă, de sute de milioane de dolari.

Într-un interviu pentru People, Tori Spelling, în vârstă acum de 40 de ani, a mărturist că nu-şi mai permite să cheltuiască aşa cum o făcea în tinereţe. Mamă a patru copii –  Liam (6 ani), Stella (5 ani), Hattie (2 ani) şi Finn (1 an) – actriţa a recunoscut că priorităţile sale în viaţă s-au schimbat radical.

“Nu mi-am mai cumpărat o geantă de trei ani. Mă uit în urmă la fata care făcea cumpărături la Gucci când avea 20 de ani şi nu mai am nicio legătură cu ea. Nu pot să cred că lucrurile alea erau atât de importante pentru mine”, a mai spus Tori pentru revista People.

De altfel, în cartea sa autobiografică „The High Life”, actriţa explică şi cum a ajuns în această situaţie: „Nu e niciun mister de ce am probleme financiare. Am crescut fiind mai bogată decât ar fi putut visa vreodată alţi copii. Şi n-am ştiut să trăiesc altfel. Nici când am încercat să duc o viaţă mai simplă, n-am putut renunţa la gusturile mele costisitoare. Şi am o reală dependenţă de shopping. Am cumpărat ridicol de multe lucruri pentru copii, de la îmbrăcăminte la jucării. Iar când am plecat în vacanţă, am stat la cele mai scumpe hoteluri pentru că aşa am vrut eu. Dar nu-mi mai permit să trăiesc aşa. Şi se spune că a-ţi recunoaşte problema e primul pas spre rezolvare”.

În prezent, Tori şi soţul ei Dean locuiesc cu chirie într-o casă modestă din Los Angeles, în zona San Fernando Valley. Deşi tatăl său, celebrul producător Aaron Spelling, a lăsat în urma sa o avere de sute milioane de dolari, Tori nu are acces la aceşti bani. Ea şi mama sa se ceartă de ani buni pe avere, iar cele două nici mşcar nu-şi vorbesc. Tocmai de aceea, Tori a încercat să se descurce prin propriile sale forţe şI a încercat tot felul de afaceri fără succes: de la reality show-uri cu familia sa în prim-plan până la magazine sau lansări de cărţI autobiografice.