“Trădarea”, cel mai vizionat serial din Turcia, va fi difuzat la Kanal D

Apropo.ro / 24.07.2014, 07:00
“Trădarea”, cel mai vizionat serial din Turcia, va fi difuzat la Kanal D
Kanal D continuă astfel să le ofere telespectatorilor cele mai de succes seriale, după ce i-a cucerit cu producţii care au bătut recorduri de audienţă, precum “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii” şi “1001 de nopţi”.
Cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor din Turcia – “Trădarea” – va fi difuzat la Kanal D începând din 4 august, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00!  
 
Foto: PR Kanal D
 
Serialul “Trădarea”, al cărui succes la public a fost testat până acum în 15 ţări, este o dramă foarte puternică,  petrecută în Turcia anilor ’60.  Serialul a devenit cu uşurinţă un “hit”, asemănător, din punct de vedere al audienţelor obţinute, cu “Suleyman Magnificul –Sub domnia iubirii”.  În Macedonia, producţia a devenit atât de populară încât guvernul a adoptat un proiect de lege pentru a limita difuzarea serialelor turceşti  în timpul zilei şi în  prime time, cu scopul de a reduce influenţa turcească în Macedonia.  
 
Foto: PR Kanal D
 
Acţiunea  serialului “Trădarea” se desfăşoară în anii ‘60, când timpul părea că se scurge mai lent decât se întâmplă în zilele noastre, dar pasiunile oamenilor erau mult mai mistuitoare. Producţia reuşeşte să redea, prin vestimentaţia actorilor, detalii stilistice şi decoruri,  “aerul” nostalgic al acelor ani, oferind telespectatorului o adevărată călătorie în timp. 
 Mai mult decât o frescă a societăţii acelor vremuri, serialul abordează un subiect ce transcende timpul prin dezbaterea relaţiilor familiale, cu care spectatorii vor putea empatiza. Sunt prezentate astfel dificultăţile unei familii în momente de răscruce ale vieţii şi impactul deciziilor părinţilor asupra destinului copiilor.