Transformarea fabuloasă a Ioanei Moldovan! Motivul pentru care s-a retras din viaţa publică – FOTO

Apropo.ro / 19.06.2018, 11:44
Transformarea fabuloasă a Ioanei Moldovan! Motivul pentru care s-a retras din viaţa publică - FOTO
Era una dintre actriţele preferate ale lui Sergiu Nicolaescu, însă cu toate că era foarte populară, a intrat într-un con de umbră, iar fanii nu au mai auzit nimic despre ea.

Actriţa Ioana Moldovan s-a retras din viaţa publică de mai mult timp, după ce a devenit mamă. Deşi multe alte femei în situaţia ei continuă să muncească, ea a decis să rămână alături de copiii ei cât mai mult.

„Eu cred că rolul de mamă îmi ridică şi acum foarte multe probleme. Eu în lumea teatrului şi a filmului nu am fost foarte prezentă. M-am retras în momentul în care l-am născut pe Filip. Apoi l-am născut pe Andru şi am preferat să stau acasă pentru că era foarte greu să mă desprind de ei. Lumea asta pe care tu o descoperi şi eu sunt foarte surprinsă că ai prins-o atât de devreme…este o lume complicată… Şi eu am spus că dacă sunt mamă şi am doi copii aş vrea ca rolul acesta să îl fac perfect”.

Chiar dacă are deja doi copii, cărora vrea să le acorde cât mai multă atenţie, Ioana Moldovan nu exclude varianta în care va deveni mamă pentru a treia oară, de data aceasta a unei fetiţe.

Actriţa Ioana Moldovan este căsătorită din 2006 cu jurnalistul Doru Buşcu, cu care are o relaţie de mai mulţi ani.