Transformarea lui Carmen Negoiţă. De nerecunoscut la Alba Iulia!

De: Nicoleta Nicolae / 08.07.2015, 18:00
Transformarea lui Carmen Negoiţă. De nerecunoscut la Alba Iulia!
Carmen Negoiţă a recurs la o transformare spectaculoasă de look. Fashion bloggerul s-a tuns scurt, şi-a schimbat stilul de machiaj şi a oferit apariţii vestimentare spectaculoase la Alba Iulia, în timpul unui cunoscut festival de modă.

Carmen a renunţat la părul lung şi s-a tuns scurt, adoptând o coafură cu aspect androgin,  despre care prietenii şi colaboratorii săi suţin că o întinereşte foarte mult, comparând-o cu o  adolescentă.

„Majoritatea mi-au spus că am făcut o alegere bună şi că noul look mă întinereşte. Eu am vrut de mult timp să fac această schimbare, însă hairtylistul meu s-a pus tot timpul împotrivă.

Până la urmă l-am convins. Contrar părerilor, poţi fi foarte feminină şi poţi purta haine elegante chiar dacă eşti tunsă scurt. De multe ori chiar rezultatul este mai spectaculos, mai incitant. La Feeric Fashion Days de la Alba Iulia am pregătit mai multe ţinute, de diverse stiluri: una de inspiraţie masculină, bazată pe contraste, în combinaţie alb-negru, alta compusă din pantaloni înfloraţi evazaţi şi cămasă denim. Şi machiajul a fost special. Cristian Buca a ştiut să îmi contureze ochii şi să pună în valoare trăsăturile prin jocuri de umbre şi lumini”, declară Carmen Negoiţă.

După Alba Iulia, fashion bloggerul participă la cea de-a doua parte a festivalului, ce are loc zilele acestea la Sibiu. În calitate de blogger oficial al evenimentului, Carmen va realiza şedinţe foto, interviuri şi se va implica şi în prezentări de modă, în premieră, ca şi manechin.