Trei premiere de box office, în iulie la TV

De: Nicoleta Nicolae / 30.06.2015, 14:00
Trei premiere de box office, în iulie la TV
Luna lui Cuptor se anunţă una fierbinte şi pe micul ecran, la Digi Film. Telespectatorii vor putea urmări trei pelicule care au spart box office-ul şi au încasat, împreună, sute de milioane de dolari. „Taken 3: Teroare în Los Angeles” (2014), „Înainte să adorm” (Before I go to sleep) (2015) şi „Joc periculos” (Wild Card) (2015) sunt premierele lunii pe canalul de film din portofoliul RCS & RDS.

Pentru prima dată pe micile ecrane din România Liam Neeson dă frîu liber acţiunii în cea mai nouă producţie din franciza Taken. De această dată acţiunea se petrece în Los Angeles iar filmul este difuzat duminică, 26 iulie, de la ora 20.00. Nicole Kidman joacă în thrillerul „Înainte să adorm” (Before I go to sleep) rolul unei femei care, în fiecare dimineaţă, se trezeşte fără să ştie cine este si nici cine este bărbatul de lângă ea. Cu peste 3 milioane de euro încasaţi doar în prima săptămână de la lansare filmul, în care mai joacă Colin Firth şi Mark Strong, are premiera de televiziune în România sâmbătă, 11 iulie, la ora 21:45.

Jason Statham dă startul acţiunii, pe micile ecrane, la Digi Film, duminică, 19 iulie, de la ora 20.00, în blockbusterul “Joc periculos” (Wild Card). Pelicula a avut premiera pe marile ecrane chiar la debutul acestui an.

La Digi Film luna iulie vine cu o combinaţie de rece şi fierbinte. Pentru amatorii de dramă, „Zborul” (The flight) lui Denzel Washington este de neratat, sâmbătă, 25 iulie, ora 21:40 iar consumatorii de comedie romantică trebuie să îşi noteze în calendar data de 11 iulie, când canalul de film difuzează unul dintre cele mai bune filme de gen ale tuturor timpurilor, „Ziua cârtiţei” (Groundhog day), de la ora 20:00.

Nici cei mici nu sunt uitaţi în vacanţa de vară. Digi Film difuzează duminică, 12 iulie, de la ora 20.00, „Regatul de gheaţă” (Frozen), unul dintre filmele cu cele mai mari încasări ale tuturor timpurilor şi un adevărat fenomen al ultimilor ani.