Trupei RBD i s-a urat cu binele! Se despart in glorie

De: Dragos Tanase / 18.08.2008, 16:56
Trupei RBD i s-a urat cu binele! Se despart in glorie
Membrii trupei au anuntat ca intentioneaza sa se desparta in 2009, dupa ce se incheie turneul lor de adio!

Se spune ca toate lucrurile bune au si un sfarsit si se pare ca aceasta decizie au luat-o si membrii trupei RBD care au anuntat ca intentioneaza sa se desparta in 2009.

Turneul de adio va incepe cu show-uri deja programate pentru sfarsitul acestei luni, in Spania. Se pare ca stirea i-a surprins chiar si pe unii dintre membrii grupului, asa cum a afirmat Anahi pe forumul sau.

Poncho, Anahi, Christopher, Dulce, Maite si Christian au constituit un grup de pop de succes, in intreaga lume, timp de patru ani.

"Am realizat impreuna un vis care parea imposibil de atins. Am cantat, ne-am bucurat, am ras si am plans in cantecele noastre in fata a milioane de oameni. Am lasat o amprenta puternica in viata multor persoane … dragii nostri fani! Si voi la randul vostru ati lasat semne inegalabile, de nesters, in vietile noastre; va vom purta in inimile noastre pentru totdeauna", spun cei sase componenti, intr-un comunicat.

Ei au anuntat ca pe 21 august, va incepe, in Madrid (Spania), ceea ce ei numesc "etapa finala."

In ciuda acestui anunt, RBD isi continua planurile de a realiza un nou film, precum si inregistrarile ultimului lor material de studio.

Cei sase nu exclud posibilitatea unei colaborari pe viitor, in cadrul diverselor proiecte. Vor ramane in continuare antrenati in evenimentele umanitare, si vor continua sa fie aceiasi prieteni buni, cum au fost si pana acum.

Grupul are, totusi, o agenda super-incarcata care include peste 25 de concerte in mai multe tari, in ceea ce va fi turneul lor de adio.

Tarile care vor putea asista live la ultimele concerte inainte de despartirea oficiala a grupului sunt: Spania, Serbia, Slovenia, Romania, Venezuela, Argentina, Peru, Brazilia, Mexic si Statele Unite ale Americii.

Fanii ii pot vedea pentru ultima data in formula completa pe cei de la RBD in Romania, pe 6 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, de la ora 19:00.

Biletele pentru concert inca mai pot fi achizitionate din reteaua Diverta, reteaua Germanos, Carrefour Voiaj, magazinul Muzica, Sala Palatului, si online la www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro si www.ticketpoint.ro.

Comenteaza aici decizia trupei de a se desparti, in 2009!

VEZI AICI DECLARATIILE A DOI DINTRE MEMBRII TRUPEI!

RBD – Ser o parecer:

 

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

RBD in concert la Sala Polivalenta

RBD in concert la Sala Polivalenta

Concertul celor de la RBD va avea loc pe data de 6 septembrie 2008, la Sala Polivalenta. La doar cateva zile de la punerea in vanzare a biletelor on-line, organizatorii a…

Blonda de la DEX ii descopera pe camionagii! (VIDEO)

Blonda de la DEX ii descopera pe camionagii! (VIDEO)

Blonda de la DEX isi incepe saptamana cu o dilema: ce inseamna sa fii… "camionagiu"!?

Red Bull-ul creste riscul survenirii unui atac de cord

Red Bull-ul creste riscul survenirii unui atac de cord

O singura doza de Red Bull creste riscul survenirii unui atac de cord sau al unui accident cerebral chiar si in cazul tinerilor, spun cercetatorii australieni. Studiul a…

Urmeaza statia BCR, cu ATM pe dreapta!

Urmeaza statia BCR, cu ATM pe dreapta!

Banca Comerciala Romana (BCR) a instalat bancomate in principalele statii de metrou, la care clientii pot efectua operatiuni precum retragere de numerar, consultarea sold…

Jocul zilei

Clipul zilei

Hostel 2 Raton
Un joc sangeros, nerecomandat copiilor si celor slabi de inima. Cuvinte cheie: raton devoreaza bucatarie racoon kitchen roade gaura dragut funny cute
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza