Tudor Chirilă în juriul Galei Tânărului Actor – HOP

De: Nicoleta Nicolae / 08.09.2015, 14:42
Tudor Chirilă în juriul Galei Tânărului Actor - HOP
Antrenorul de la Vocea României, Tudor Chirilă, face parte din juriul Galei Tânărului Actor - HOP, care are loc la Costineşti, începând de astăzi, 8 septembrie, până vineri, 11 septembrie.

Din juriu vor mai face parte alături de Tudor, regizorul şi scenaristul Radu Jude, actriţa şi directorul Teatrului Evreiesc de Stat Maia Morgenstern, scenografa Iuliana Vîlsan şi cântăreaţa şi profesoara de jazz Luiza Zan. Pentru cel de-al treilea an consecutiv, directorul artistic al evenimentului este regizorul Radu Afrim. Gala Tânărului Actor – HOP are drept scop promovarea tinerilor absolvenţi din învăţământul superior artistic, iar anul acesta 27 de concurenţi vor fi atent priviţi şi notaţi de către cei cinci juraţi.

„Am acceptat cu bucurie să fiu membru în juriul Galei HOP din mai multe motive. În primul rând, am primit invitaţia de la Radu Afrim şi sunt curios care e input-ul lui creativ în ediţia de faţă. În al doilea rând, compania membrilor juriului mă onorează. Cred că este foarte plăcut să te afli în asemenea companie şi cumva să împărtăşeşti sau să-ţi verifici perspectivele  asupra unei generaţii tinere de actori cu alţi artişti, unii din generaţia ta, unii din altă generaţie. Nu în ultimul rând, mi se pare foarte tare că mi se dă posibilitatea să mă conectez la generaţia tânără de actori şi, cine ştie, poate că am ocazia să găsesc acolo viitori colegi pentru urmatoarele proiecte care îmi trec prin cap sau în care voi fi invitat. Eu zic că sunt destule motive ca să accepţi o astfel de invitaţie fără să eziţi prea mult.”, a declarat Tudor Chirilă.

Începând din 18 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:30, Tudor poate fi urmărit alături de Loredana, Moga, şi Smiley în cea mai tare competiţie a vocilor, Vocea României. Cei patru antrenori şi-au format echipele, iar Pavel Bartoş este pregătit să susţină concurenţii în lupta pentru câştigarea celui de-al cincilea trofeu Vocea României, care va începe săptămâna viitoare, numai la PRO TV.