Tudor Chirilă va deveni tătic peste două luni! Cum arată iubita sa

De: Cătălina Matei / 09.09.2014, 10:11
Tudor Chirilă va deveni tătic peste două luni! Cum arată iubita sa
După ce revista Spy anunţa la sfârşitul lui iulie că noul jurat de la de la “Vocea României” va deveni pentru prima dată tătic, în acest an, iată că informaţia a fost confirmată acum de un apropiat al viitorilor părinţi. Iubita lui Tudor Chirilă este însărcinată în şapte luni.

Potrivit wowbiz.ro, cea care i-a cucerit inima lui Tudor Chirilă, Iulia Mîzgan, este însărcinată în şapte luni, iar peste doar două luni, va veni pe lume primul loc copil.

“Tudor şi Iulia sunt împreună din 2012. Locuiesc împreună, sunt ca o familie deja. Iulia este însărcinată în şapte luni. Amândoi sunt fericiţi şi nerăbdători să devină părinţi. Acum el e jurat şi la “Vocea României”, aşadar i s-au rotunjit veniturile. Concerte are, nu se plânge. Toate merg strună. Şi pe plan profesional, dar şi pe cel personal”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru wowbiz.ro.

Foto: wowbiz.ro

Iulia Mizgan este absolventă a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Capitală şi lucrează în marketing şi relaţii cu publicul. În prezent, este angajata unui post de radio.

După ce s-a despărţit de Andreea Raicu, în urmă cu doi ani, Iulia Mîzgan este prima femeie cu care Tudor Chirilă s-a afişat oficial, semn că această relaţie este din ce în ce mai serioasă.