Tudor Gheorghe aniverseaza 63 de ani, prin munca!

Apropo.ro / 31.07.2008, 17:17
Tudor Gheorghe aniverseaza 63 de ani, prin munca!
Maestrul Tudor Gheorghe implineste, pe 1 august, varsta de 63 de ani, dar va sarbatori prin munca, alaturi de publicul de la Mamaia.

Maestrul Tudor Gheorghe implineste, pe 1 august, onorabila varsta de 63 de ani.

Chiar daca pentru acest eveniment, familia i-a pregatit deja o surpriza, Tudor Gheorghe va sarbatori, prin munca, alaturi de publicul de la mare, care, de fiecare data umplu salile, pana la refuz.

In aceasta perioada, Tudor Gheorghe se afla la Mamaia si sustine o serie de concerte pe scenele teatrelor de vara de pe litoral, cu spectacolul "Sereneda din trecut", turneu ce se va incheia cu o reprezentatie de gala, la Centrul Cultural "Mihai Eminescu" din Bucuresti in data de 20 august.

Desi, activitatea profesionala extrem de incarcata ii ocupa mult timp, Tudor Gheorghe se mentine intr-o forma extraordinara, facand sport in fiecare zi.

In fiecare dimineata alearga descult pe malul marii, timp de o ora, apoi isi face timp si pentru o repriza de inot.

Din toamna, va reveni alaturi de orchestra ca il acompaniaza, pe scenele salilor de spectacol din toata tara, intr-o noua reprezentatie pentru care face deja pregatiri.

CONCURS: Raspunde corect la o intrebare si poti castiga una din cele 5 invitatii duble la ultimul concert din acest sezon al lui Tudor Gheorghe! CLICK AICI

Apropo.ro ii spune La Multi Ani si ii ureaza sanatate si putere de munca!

 

 

Tudor Gheorghe

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Shaggy canta pe plaja la Mamaia

Shaggy canta pe plaja la Mamaia

Shaggy, interpretul hiturilor "Oh Carolina" si "Boombastic", va sustine in acesta vara, pe 29 august, incepand cu orele 22.00, un concert la Mamaia.

O femeie XXL este rasfatata la hotel!

O femeie XXL este rasfatata la hotel!

Dupa mai bine de o luna in care s-au dat lupte crancene pe site-ul InfoPro, dintre sutele de participante ale concursului "La InfoPro, esti plinuta, esti draguta!&qu…

Iubitele lui Hugh Hefner, unite de diferente

Iubitele lui Hugh Hefner, unite de diferente

Fondatorul revistei Playboy, Hugh Hefner, are trei iubite, Kendra Wilkinson de 23 de ani, Holly Madison de 28 de ani si Bridget Marquardt de 34 de ani. Kendra sustine c…

Smiley canta in Cafeneaua Actorilor de Vara

Smiley canta in Cafeneaua Actorilor de Vara

Smiley va sustine un concert asta seara, joi 31 iulie, incepand cu orele 21.00 in Cafeneaua Actorilor de Vara din Parcul Tineretului.

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Cum sa NU aterizezi pe un portavion
Construieste turnuri cat mai puternice… Cuvinte cheie: aterizare fortata protavion elicopter accident
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza