Turcescu, omul surprizelor: s-a căsătorit “sub acoperire”!? Cum arată mireasa

De: Cătălina Matei / 29.09.2014, 08:30
Turcescu, omul surprizelor: s-a căsătorit “sub acoperire”!? Cum arată mireasa
Robert Turcescu trăieşte o perioada incertă din punct de vedere profesional, după ce a renunţat la talkshow-ul de la B1 TV.

Acesta a mărturisit că a fost ofiţer sub acoperire, declaraţie care i-a şocat pe mulţi. Pe plan personal, însă, Robert Turcescu o duce bine.

Conform WOWbiz.ro, jurnalistul s-a căsătorit în acest weekend cu iubita sa, care nu este o persoană publică.

„Ca orice om care iubeşte şi este iubit, îmi doresc un copil, dar mai multe nu vă spun, pentru că întotdeauna am fost discret în ceea ce priveşte viaţa mea de familie”, a declarat Robert Turcescu pentru WOWbiz.ro.

Timp de 10 ani, Robert Turcescu a avut o relaţie cu artista Oana Sârbu. El a mai fost căsătorit cu o femeie, Corina Ilie, cu care are o fetiţă pe nume Ioana.

În urmă cu o săptămână, el a făcut valuri după ce a scris, pe blogul personal, că a fost locotenent-colonel sub acoperire: „Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi şi de judecători drepţi”.