TV & Film Academy by Ruxandra Ion aniversează un an de existenţă

Apropo.ro / 17.02.2015, 15:35
TV & Film Academy by Ruxandra Ion aniversează un an de existenţă
TV & Film Academy by Ruxandra Ion, cea mai complexă şcoală de Actorie, Prezentator, Producţie, Regie şi Scenaristică existentă la ora actuală în România aniversează în luna februarie 1 an de existenţă.
În anul 2014, TV &Film Academy by Ruxandra Ion a realizat împreună cu cei peste 200 de  studenţi 14 scurt metraje, dintre care o parte sunt difuzate pe Shorts TV, iar altele vor fi înscrise la festivalurile de profil.
 
Absolvenţii cursurilor de Actorie susţinute la TV & Film Academy by Ruxandra Ion de către profesorii Carmen Tănase, Adela Popescu, Mihai Bratilă, Mircea Gheorghiu şi Silviu Mircescu au participat la castinguri pentru filme şi spoturi publicitare, unii au obţinut roluri în reclame sau în proiecte de televiziune, iar alţii au fost aleşi să joace în scurtmetrajele realizate în cadrul şcolii. Marian Râlea, profesor la grupa Abracadabra, împreună cu elevii săi a filmat o scenetă pentru Revelionul TVR. Elevii de la cursul de Prezentator al cărui profesor este Teo Trandafir asistă şi participă la desfăşurarea emisiunii “Teo Show” de la Kanal D, iar trei dintre participanţii cursului de Producţie, Regie şi Scenaristică sunt acum angajaţi în echipe de producţie în televiziune.
 
Foto: Mediafax – Adrian Stoicoviciu
 
“Sunt fericită şi mândră că într-un an am reuşit să realizăm atât de multe. Echipa de profesori este punctul forte al acestei instituţii. Am avut plăcerea să predau elevilor de la Actorie, Producţie, Regie şi Scenaristică şi am descoperit tineri talentaţi aşa cum sigur sunt mulţi în ţara acesta. Acesta este şi motivul pentru care am încurajat câţiva dintre membri LaLa Band să deschidă “Rase and Shine” o asociaţie non profit care are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea tinerelor talente fără posibilităţi materiale. Donaţiile şi sponsorizările se pot face în contul : RO03INGB0000999904688382”, Ruxandra Ion.  
 
TV &Film Academy by Ruxandra Ion participă în perioada 27 februarie-1 martie 2015 la prima ediţie a Târgului de Studii pentru Copii – Rădăcinile Educaţiei organizat de Eventiviti.  Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor Bucureşti, iar participanţii pot beneficia de oferte speciale la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion.
 
Născută din pasiunea pentru televiziune şi film, dar şi din dorinţa de a le transmite tinerilor care îşi doresc să acceadă în domeniu, din experienţă şi profesionalismul dobândite în timp, TV & Film Academy by Ruxandra Ion este o şcoală ale cărei cursuri moderate de profesionişti se bazează pe practică şi exerciţiu.
 
Înscrierile sunt deschise şi se pot face atât online, pe www.academytv.ro , cât şi la sediul din Str. Căderea Bastiliei 41.