TV Paprika, pentru gurmanzi

De: Mioara Tronaru / 02.03.2014, 08:00
TV Paprika, pentru gurmanzi
TV Paprika, pe lângă emisiunile deja cunoscute, aduce în prima lună a primăverii, noutăţi pentru iubitorii de dulce şi nu numai: “Prăjiturile unite ale Americii cu James Martin” sau “Casa deliciilor dulci”.

Gordon Ramsay – În sânul familiei – din 4 martie de la ora 21:30

Gordon ştie câte ceva despre ce înseamnă să împaci cariera cu familia şi în acest serial ne va demonstra că, indiferent cât suntem de ocupaţi, putem găti mese fantastice în fiecare zi, la micul dejun, la prânz şi la cină, deopotrivă.

Fiecare episod începe cu micul dejun şi urmăreşte o zi din viaţa căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi şi luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat şi răbdător care se distrează.

Mâncarea este marca Ramsay: reţete ingenioase şi extrem de impresionate dar, cel mai important, pe lângă gustul delicios, uşor şi rapid de preparat. Cu meniurile sale care elimină stresul pe care îl simţim atunci când trebuie să gătim zi de zi, indiferent dacă e vorba de o zi de lucru obişnuită, de o sâmbătă relaxantă sau de o petrecere cu mulţi invitaţi, Gordon ne fereşte de rutină în bucătărie. Nu contează dacă sunteţi bucătar începător sau un adevărat maniac într-ale gătitului, serialul îşi propune să ofere bucătarilor de acasă uneltele, încurajările şi încrederea de care au nevoie pentru a le oferi familiilor lor mese fantastice în fiecare zi.

Plin de căldură, pătrunzător şi dedicat familiei, serialul ne arată o latură nouă a personalităţii lui Gordon Ramsay. Cu meniurile sale zilnice clare şi concise, ghidul suprem al lui Gordon în materie de mese în familie înseamnă că nu vă veţi mai întreba niciodată ce să mai gătiţi. Dacă sunteţi de părere că nu sunteţi în stare să gătiţi mese proaspete senzaţionale în fiecare zi, gândiţi-vă mai bine. Dacă Gordon reuşeşte să îşi înveţe copiii cum să gătească astfel de mese, cu siguranţă vă poate învăţa şi pe voi.

                                                  

Prăjiturile unite ale Americii cu James Martin – din 17 martie de la ora 17:00

Celebrul bucătar James Martin călătoreşte pe coasta de est a SUA într-un automobil clasic şi învaţă secretele gătitului de la cofetari amatori şi profesionişti înainte de a-şi prezenta propria abordare a reţetelor americane. Mai mult, Martin desfiinţează miturile reţetelor clasice ca negresele şi plăcinta cu mere şi descoperă dulciuri mai puţin cunoscute printre care pumpple cake (o combinaţie de prăjitură şi plăcintă cu mere şi dovleac) şi shoofly pie (plăcinta cu melasă).

 

Casa deliciilor dulci – din 22 martie de la ora 17:00

Fiona Cairns, cofetarul care a realizat tortul pentru nunta regală, ne împărtăşeşte secretele ei profesionale, amuzante şi pline de farmec, într-un nou serial. În cele zece episoade, Casa deliciilor dulci va arăta telespectatorilor cum să realizeze şi să decoreze la ei acasă prăjituri cu un aspect impresionant. De la reţete clasice şi simple şi până la ultimele noutăţi şi capodopere sofisticate Casa deliciilor dulci oferă chiar şi bucătarilor cu puţină experienţă tehnici uşoare şi sfaturi care aduc realizarea şi decorarea prăjiturilor la îndemâna oricui. Fiecare episod abundă în sfaturi tehnice şi sugestii de decorare pe care expertul cofetar Fiona Cairns ni le împărtăşeşte pe măsură ce creează patru deserturi gustoase şi aspectuoase pe care telespectatorii le pot încerca în bucătăria lor, ne dezvăluie ce îi inspiră creaţiile şi ne face părtaşii pasiunii ei pentru cofetăria cu produse de sezon.