Cartoon Network anunţă un nou sezon al animaţiei-fenomen Ben 10

  • 09.06.2015
  • ● Vizualizări: 103

Cartoon Network prezintă în noul sezon un nou personaj Ben 10, pe care îl introduce noilor generaţii de fani din întreaga lume.


Noul sezon, care se bazează pe o franciză de succes despre un băiat erou care are puteri de extraterestru, este produs de Studiourile Cartoon Network şi va avea premiera anul viitor. Compania Man of Action este producătorul executiv al animaţiei, în timp ce John Fang (Mixels, Generator Rex) supervizează producţia.

Noua viziune asupra personajului Ben 10 se concentrează pe reintroducerea băieţelului în vârstă de 10 ani, energicul şi amuzantul Ben Tennyson. La baza noului Ben stau o porţie sănătoasă de acţiune, exaltare şi distracţie. Alături de noi extratereştri, dar şi de cei care au devenit în timp preferaţii fanilor, noul sezon prezintă aventurile lui Ben, ale verişoarei sale Gwen şi ale bunicului Max, în timp ce străbat ţara în timpul vacanţei de vară. Când Ben găseşte misteriosul Omnitrix, un univers plin de superputeri extraterestre i se deschide.

 


"Am decis că a sosit timpul să îl introducem pe Ben unei noi generaţii de copii", a declarat Rob Sorcher, Chief Content Officer la Cartoon Network. El a adăugat că "Ben 10 a fost o poveste cu un succes copleşitor pe toate platformele media şi ştim că cei mici vor fi dornici să revadă reinventarea acestui personaj îndrăgit."

Ben 10, seria originală, a avut premiera pe Cartoon Network în ianuarie 2006, înregistrând un rating ridicat şi o admiraţie imediată pentru rolul principal. Mulţi băieţi şi fete au vrut să fie un erou, la fel ca Ben. Succesul acestei serii a dat naştere altor trei serii animate (Ben 10 şi echipa extraterestră, Ben 10: Ultimate Alien, Ben 10: Omnivers), unui film de animaţie (Ben 10: Secretul Omnitrixului), şi a două filme de live-action. Aventura a început atunci când Ben Tennyson, în vârstă de 10 ani, a descoperit un dispozitiv extraterestru ciudat, un Omnitrix, care se blocheaza pe încheietura mâinii şi îi permite să se transforme temporar într-unul dintre cei zece eroi extratereştri.

Franciză globală pentru Cartoon Network a devenit un succes de vânzări, atât în industria jucăriilor, cât şi în cea de divertisment, generând peste 4.5 miliarde de dolari în vânzările cu amănuntul, la nivel mondial, până în prezent.
 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații