Fanii serialului "Urzeala Tronurilor", furioşi după finalul sezonului 5! Personajul favorit a fost ucis

  • 17.06.2015
  • ● Vizualizări: 23

Al cincilea sezon al celui mai de succes serial HBO a luat sfârşit zilele trecute cu un episod care a atras furia fanilor şi a inundat internetul cu mii de mesaje dure la adresa producătorilor.


Cel mai recent sezon al serialului "Urzeala Tronurilor" a reuşit să îi şocheze pe fani cu scene de viol, crime, dar şi cu alte imagini prea brutale. Totul a culminat la final de sezon, difuzat recent în toată lumea, care i-a determinat pe mulţi fani să inunde reţelele de socializare cu mesaje dure la adresa producătorilor şi a scriitorului George R.R. Martin.

"Nu voi mai urmări niciodată «Urzeala Tronurilor»", "Te urăsc, «Urzeala Tronurilor», te urăsc!", "Dragă serial, îmi pare rău, dar e timpul să luăm o pauză", "George R.R. Martin, eşti oficial cea mai malefică persoană pe care o cunosc" sunt doar câteva dintre mesajele care au apărut pe Twitter la scurt timp după terminarea sezonului 5.La fel ca episoadele precedente, cel difuzat în weekend n-a fost lipsit de uciderea unor personaje importante din poveste, ultimul dintre acestea fiind Jon Snow, unul dintre eroii preferaţi de fani. Însă, dacă în cărţile scrise de George R.R. Martin soarta lui rămâne un mister (cel puţin până la publicarea următorului volum), în serial este ucis şi nu va mai apărea în producţiile următoare. Informaţia este confirmată chiar de regizorul serialului, David Nutter, într-un interviu care a apărut luni: "Jon Snow e mort. A fost o plăcere să lucrez cu Kit Harington (n.r. – actorul care îl interpretează), e un adevărat profesionist".
 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații