David Lynch va regiza 18 episoade pentru noul sezon din "Twin Peaks"

  • 26.05.2015
  • ● Vizualizări: 10

Cineastul american va regiza 18 episoade pentru noul sezon al serialului "Twin Peaks", care va fi lansat în 2016, pentru a coincide cu împlinirea a 25 de ani de la difuzarea episodului final din acest serial-cult, informează contactmusic.com.

Informaţia a fost anunţată chiar de David Lynch prin intermediul unui mesaj publicat, la finalul săptămânii trecute, pe Twitter: "Dragi prieteni de pe Twitter, zvonurile nu sunt ceea ce par a fi. E adevărat. Se întâmplă chiar acum. «Twin Peaks» va reveni pe postul de televiziune Showtime".

În octombrie 2014, directorii postului Showtime au anunţat că vor produce un nou sezon din "Twin Peaks" care va avea nouă episoade, ce vor fi regizate de David Lynch. De asemenea, scenariile pentru acele nouă episoade au fost scrise de David Lynch în colaborare cu Mark Frost, co-creator al serialului.

Cu o acţiune în zilele noastre, noul sezon din "Twin Peaks" va avea premiera la începutul anului 2016, pentru a coincide cu împlinirea a 25 de ani de la difuzarea episodului final din acest serial-cult.

În martie, însă, David Lynch a spus că proiectul "e încă în aer" şi că "există anumite complicaţii". În aprilie, renumitul cineast a anunţat că se retrage din proiect din cauza unor motive bugetare. "După un an şi patru luni de negocieri, am părăsit acest proiect, pentru că nu mi se dau suficient de mulţi bani pentru a realiza un serial aşa cum consider eu că trebuie să îl realizez", a spus cineastul.

Sursa MEDIAFAX

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații