Uciderea lui JonBenet: adevărul dezvăluit

De: Cătălina Matei / 16.12.2016, 14:07
Uciderea lui JonBenet: adevărul dezvăluit
La 20 de ani de la moartea micii regine a frumuseţii JonBenet Ramsey, Crime + Investigation® difuzează în premieră un nou documentar care dezvăluie detaliile exclusive ale cazului – Uciderea lui JonBenet: adevărul dezvăluit. Documentarul va fi difuzat pe 25 decembrie, de la ora 22:00.

În dimineaţa zilei de 26 decembrie 1996, părinţii John şi Patsy Ramsey s-au trezit găsind o notă de răscumpărare a fiicei lor de 6 ani dispărută, JonBenet. Dar fetiţa a fost apoi găsită fără viaţă în subsolul casei părinteşti, bătută cu sălbăticie. În ciuda furtunilor mediatice, acuzaţiilor la adresa familiei, mărturiilor false, teoriilor despre pătrunderi prin efracţie şi a numeroaselor audieri la tribunal, cazul a rămas nerezolvat timp de 20 de ani.

Acum, Crime + Investigation® dezvăluie detalii în premieră ale cazului, incluzând interviul din 1998 în care Burke Ramsey descrie evenimentele aşa cum le-a văzut el, mărturie preluată de Procuratură şi nedifuzată niciodată către public, precum şi o analiză din partea unui psiholog pediatru independet. Marcând 20 de ani de la tragicul eveniment, documentarul special include şi primul interviu actual cu John Ramsey, care ne oferă o incursiune fără precedent în jurnalele sale din perioada crimei şi în sufletul lui şi al soţiei, Patsy Ramsey. Probe AND noi şi şocante, prezentate în exclusivitate, aruncă o nouă lumină asupra posibililor făptaşi.