Ugly Americans, Drawn Together şi South Park, la Comedy Central Extra

De: Mioara Tronaru / 11.01.2014, 10:00
Ugly Americans, Drawn Together şi South Park, la Comedy Central Extra
Comedy Central Extra începe anul 2014 în forţă, aducând pe ecranele TV din România serialele animate de comedie Ugly Americans şi Drawn Together, care se alătură lui South Park, serial care a ajuns la sezonul al 14-lea în România.

Cele două noi serii sunt difuzate zilnic: Drawn Together de la ora 23.45 şi Ugly Americans – de la 00.05, în timp ce South Park dă startul regalului de comedie animată la 23.00.

 

South Park: Cartman se transformă în Batman-ul oraşului, cu nume de cod Ratonul

Al 13-lea sezon al South Park a început la Comedy Central Extra pe 1 ianuarie şi continuă să aducă audienţei acelaşi umor intens şi de calitate. Personajele din South Park ironizează de mai bine de o decadă evenimente de actualitate mondială şi, în nou difuzatul sezon, umorul cinic şi muşcător e orientat către Jonas Brothers. Pe de altă parte, tot în acest sezon, Cartman se transformă în Batman-ul oraşului, cu numele de cod Ratonul.

Aventurile South Park pot fi urmărite în fiecare noapte, la Comedy Central Extra, începând cu ora 23.00.

 

Drawn Together – un reality show animat mai îndrăzneţ decât South Park

Cei care credeau că South Park este cel mai îndrăzneţ serial animat de comedie îşi vor schimba părerea urmărind Drawn Together, o serie ale cărei personaje evoluează în cadrul unui reality show.

Lumea suprarealistă a personajelor din „Drawn Together” este deschisă publicului în fiecare seară, începând cu ora 23.45, la Comedy Central Extra.

 

Ugly Americans – oameni, un demon nimfoman, vampiri şi vrajitori trăind împreună

La polul opus comparativ cu Drawn Together, care combină diverse personaje din lumea animaţiei, Ugly Americans prezintă o lume anti-utopică în care oamenii, demonii, vampirii, fantomele şi alte creaturi bizare trăiesc împreună. Protagonistul serialului este Mark Lily, asistent social care face tot posibilul pentru a integra străinii. Dar are şi probleme personale: colegul lui de cameră este zombi, iubita e un demon nimfoman şi, la serviciu, are drept coleg un vrăjitor ameţit şi mereu beat. În cele din urmă, Ugly Americans este un serial de animaţie care oferă o imagine extrem de polarizată a societăţii americane. Potrivit criticilor, dincolo de umorul dureros al serialului, episoadele sale abundă şi în mesaje serioase.

Aventurile personajelor din Ugly Americans pot fi urmărite în fiecare noapte, la Comedy Central Extra, începând cu 00.05.