Uite ce buchete de mireasă au avut vedetele

Apropo.ro / 19.06.2013, 14:00
Uite ce buchete de mireasă au avut vedetele
PRO TV se pregăteşte în această vară de ”Patru nunţi şi-o provocare”, iar miresele dornice să intre în competiţia pentru o lună de miere se pot înscrie pe site la preselecţiile noului show. Până la marele eveniment, iată pentru ce buchete de mireasă au optatat câteva dintre vedete.

Nu doar miresele dornice să intre în show-ul de la PRO TV, ci toate tinerele care se pregătesc să facă marele pas se pot inspira din detaliile care au transformat nunta unor vedete în experienţe unice. Buchetul de mireasă, un accesoriu nelipsit în ziua nunţii, completează rochia din marea zi şi exprimă caracterul fiecărei mirese în parte.

Fire delicată şi discretă, prezentatoarea Ştirilor din weekend de la PRO TV, Oana Andoni, şi-a completat rochia simplă, stil sirenă, cu un buchet de trandafiri crem. Şi Andreea Ibacka a optat pentru acelaşi stil de rochie, iar buchetul ei a ”respectat” nuanţele stabilite pentru nuntă, corai şi ivoire. „Pentru că aşa era la modă, am ales unul rotund şi compact. Am combinat vanda orange cu hortensia albă şi minirosa albă. Şi da, recunosc, şi eu am aflat cum se numesc florile abia atunci când mi-am ales buchetul”, şi-a amintit Andreea.

Distinsa Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii ”Doamne de poveste” de la Acasă TV, şi-a dorit un buchet simplu, din boboci de trandafir alb, care să fie în contrast cu rochia de mireasă, deosebit de spectaculoasă.

Elwira Petre şi-a făcut apariţia într-o rochie de mireasă clasică, de prinţesă, care a fost completată perfect de un buchet de margarete albe. Tot albul a fost culoarea vedetă a buchetului de mireasă al Danei Rogoz, prezentatoarea emisiunii ”De suflet” de la PRO TV Internaţional, care şi-a dorit ca acesta să fie format exclusiv din floarea miresei.

Mai multe detalii la:  http://www.protv.ro/stiri/miresele-intra-in-competitie-pentru-o-luna-de-miere-de-cinci-stele.html