Uite cum arată “bebeluşul regal”! Poza a ajuns viral pe internet

De: Cătălina Matei / 23.07.2013, 09:11

Uite cum arată “bebeluşul regal”! Poza a ajuns viral pe internet
Bebeluşul Prinţului William şi a Ducesei de Cambridge s-a născut ieri şi a avut la naştere greutatea de 3,7 kilograme.


 „Alteţa Sa regală Ducesa de Cambridge a născut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora României). Bebeluşul cântăreşte 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la naştere. Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwal, prinţul Harry şi membrii celor două familii au fost înştiinţaţi şi sunt foarte fericiţi de această veste. Alteţa Sa regală şi copilul se simt bine şi vor rămâne la spital pe durata nopţii”, a comunicat Palatul Buckingham.

În momentul difuzării acestei ştiri, un curier regal a părăsit maternitatea St. Mary din Londra pentru a duce certificatul de naştere la Palatul Buckingham. Informaţia a fost confirmată de Palatul Kensington.

Printul de Cambridge va purta si numele Spencer, in onoarea bunicii sale paterne, regretata Lady Diana, nascuta Spencer.

Chiar daca Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, era inca in chinurile facerii, asistata de sot, Printul William si de bunica acestuia, Regina Elisabeta a II-a (87 ani), ziaristii de la o publicatie au “gasit” poza cu Royal Baby impreuna cu parintii si ilustra lui strabunica. Iat-o!