Uite cum să fii în formă fără prea mult efort

Apropo.ro / 31.08.2013, 08:00
Uite cum să fii în formă fără prea mult efort
Vreţi să fiţi frumoase? Faceţi mişcare, indiferent sub ce formă! Anca Dumitrescu şi Ana Cristina Călin sunt prietene bune şi colege la Digi 24, iar după program, îşi petrec timpul în parc, facând mişcare.

Anca Dumitrescu

Prezentatoarea matinalului de la Digi 24 este adepta unui stil de viaţă sănătos. Dar, „un stil de viaţă sănătos presupune şi mult sport”, mai spune ea. „Recunosc, nu sunt genul de persoană care merge regulat la sală, dar încerc pe cât posibil să merg mult pe jos. Şi de ceva vreme, ies cu rolele sau cu bicicleta şi iarna merg la patinoar”. Însă frumuseţea înseamnă şi o îngrijire mai atentă a pielii. Anca a devenit dependentă de săpunul pentru faţă şi spray-ul cu apă termală. „Dimineaţa, mă spăl pe faţă cu un săpun special pentru tipul meu de ten şi nu plec la serviciu fără să mă dau cu cremă. Primul lucru pe care îl fac atunci când ajung acasă dupa emisiune este să mă demachiez. Nu mai aplic cremă, însă folosesc cât de multă apă termală pot până seara când aplic o cremă de noapte. Tot pentru noapte am şi o cremă special creată pentru zona ochilor. În plus, de două ori pe săptămână îmi fac un gomaj cu lămâie şi zahăr şi aplic apoi o mască pe bază de argilă. Rezultatele chiar sunt uimitoare!”.

 Ana Cristina Călin

Sportul este esenţial pentru sănătate şi este unul din „secretele” frumuseţii. Şi Ana Cristina ne confirmă acest lucru. „ Este foarte indicat ca fiecare dintre noi să ne găsim timp pentru a face sport, indiferent ce înseamnă acest lucru. Sportul poate începe şi de la a parca maşina mai departe şi a alerga în cea mai mare viteză la supermarchet sau să încercăm să urcam pe scări, sau să ieşim cu rolele în parc, etc. Eu nu fac vreun sport anume, însă îmi găsesc mereu timp pentru a face mişcare: merg la zumba, alerg în parc, merg cu bicicleta sau cu rolele”. Pe lângă beneficiile şi mai ales tonusul pe care îl oferă mişcarea, Ana a mai descoperit ceva: măştile naturale. „Măştile naturale sunt o minune! Nu-mi aduc aminte să fi folosit vreo mască din comerţ: În general,  aplic fel de fel de măşti tonice: cu castraveţi, miere, ouă şi tot felul de uleiuri esenţiale”, ne-a mărturisit vedeta.