Uite la ce trucuri apelează Jojo pentru a fi frumoasă

De: Nicoleta Nicolae / 06.03.2013, 11:01
Uite la ce trucuri apelează Jojo pentru a fi frumoasă
Jojo crede în schimbare! Iar primăvara este un anotimp numai bun pentru proiecte noi, idei noi şi un nou stil de viaţă. Actriţa din ”Serviciul Roman de Comedie” şi ”Spitalul de demenţă” de la PRO TV ne dezvăluie câteva dintre trucurile sale, numai bune de luat în seamă.

Ce faci pentru un tonus bun în perioada asta?

Vitamine naturale şi multă mişcare. Beau zilnic limonadă sau un pahar cu suc proaspăt de portocale şi merg la sală săptămânal de cât mai multe ori. Mănânc atent şi sunt foarte activă. Îmi place să mă implic în proiecte diferite, creative, pline de viaţă. Eu cred că şi activitatea profesională îţi dă energie. Mie meseria mea îmi dă cel mai bun tonus.

Ce te-ai face fără sport?

Sportul este foarte important! Sănătatea noastră depinde de asta. În plus, mişcarea îţi creează şi o stare bună de spirit, aşa că devine cu atât mai importanta. Îmi place să alerg, la sală sau în afara ei, şi să fac mişcare indiferent ce înseamnă asta: o plimbare, sală, înot, hiking, etc. Mişcarea îmi dă cea mai bună energie şi eu am nevoie de foarte multă pentru toate proiectele mele, dar mai ales pentru Achim.

În general, ce produse cosmetice foloseşti?

Creme hidratante şi hrănitoare pentru faţă şi corp de la Maria Galland, iar ca produse de make-up, o gamă foarte variată. Sunt iremediabil îndrăgostită de anumite produse de la YSL şi Chanel, dar îmi place şi MAC şi am folosit în ultima perioadă produse de la SLA Paris, care se găsesc acum şi în România.

Şi care ar fi cele 3 reguli de frumuseţe de la care nu te abaţi niciodată?

Credinţa. Apa. Somnul. Toate trei sunt absolut infailibile. O atitudine pozitivă, luminoasă, credinţa noastră în frumos şi bine ne dăruieşte şi frumuseţe interioară şi un aspect radios. Apa trebuie să ne fie cel mai bun prieten pentru că este esenţială în a menţine echilibrul unui organism din toate punctele de vedere. O piele frumoasă şi hidratată, un păr luminos şi sănătatea noastră se datorează în cea mai mare măsură apei pe care o bem în fiecare zi. Somnul… E refugiul nostru. Şi nimic nu ne ajută mai bine să ne refacem din orice punct de vedere. Frumuseţea înseamnă sănătate şi o anumită stare de spirit! Eu aşa îmi încep orice primăvară… şi nu numai! Orice proiect, orice idee, orice acţiune, orice anotimp. Să aveţi o primăvară sublimă!

Dacă ai putea schimba ceva la tine, ce ar fi?

Cred în schimbare… Dar cred foarte tare şi în faptul că suntem meniţi să fim într-un anume fel sau în altul. Fiecare dintre noi e unic. Ar fi minunat să putem schimba anumite lucruri la noi fără să schimbăm nimic esenţial.