Uite-o cum arata cu parul scurt! O recunosti?

Apropo.ro / 25.10.2013, 06:00
Uite-o cum arata cu parul scurt! O recunosti?
Acum e actrita si regizoare si paseste pe covorul rosu! In copilarie fugea de-acasa de la 2 ani, era rebela si se juca cu animalele!
A avut o copilarie plina de peripetii, era baietoasa si de cate ori avea ocazia fugea de acasa! Acum traieste la Londra de noua ani, este actrita, regizoare si scriitoare si este invitata la toate evenimentele cu staif din Marea Britanie. Dar iata cum arata in copilarie! Avea parul scurt, era singura fata la parinti si rasfatata familiei. Rebela, neascultatoare si mare iubitoare de animale. Delia Antal, caci despre ea este vorba, nu avea astampar deloc cand era mica. 
 
Delia Antal
 
“Am gasit o poza cu mine cand eram mica si am devenit nostalgica! Sunt cu matusa Lenuta, sora tatalui meu, care nu a avut copii si m-a iubit ca pe fiica ei! Eram rasfatata de toata familia, pentru ca eram singura fata din tot neamul din partea lui tati, dar asta a avut si un pret. Tatal meu avea mare grija de mine si ma tinea mereu sub observatie, eu fiind mult prea rebela. Imi amintesc ca de la varsta de doi ani am inceput sa plec de acasa catre matusa mea care locuia intr-un alt cartier. M-au vazut vecinii pe strada si i-au anuntat pe ai mei. Mi-a placut de mica sa plec de acasa, simteam ca destinul meu e altundeva si asa a si fost….”, povesteste Delia Antal.
 
colectie timbre
„Cele mai frumoase amintiri le am de la tara, jucandu-ma in aer liber cu animalele. Cand eram la oras nu aveam voie sa fac nimic, asa ca mi-am gasit alinarea si pasiunea in colectionarea de timbre, pe care le-am pastrat bine si zilele trecute am dat peste ele, mi s-a luminat fata de fericire, le pastrez pentru copiii mei”, a mai adaugat  actrita care isi va lansa curand primul film de debut, “D’ORA”, la Bucuresti.