Uite pentru ce vedete TV ceasul sună la ora 04.00!

Apropo.ro / 27.02.2013, 11:35
Uite pentru ce vedete TV ceasul sună la ora 04.00!
La ora la care oraşul doarme dus Anca Dumitrescu şi Marius Pancu, prezentatorii Digimatinalului de la Digi24, se trezesc şi pornesc spre muncă.

Ziua lor începe cu o cafea tare, “cea mai bună din lume”, spune Marius, pregătită de Anca. Nu sunt împreună şi în viaţa reală însă la muncă se comportă ca un cuplu. Anca şi Marius se cunosc unul pe altul mai bine decât îi cunoaşte oricine altcineva, îşi ştiu preferinţele, lucrurile care îi irită sau cele care îi fac să râdă.

”Cuplul nostru profesional s-a sudat într-un an de Digi24 cât unul familial în vreo… 5 ani petrecuţi împreună. La asta au contribuit, desigur, presiunea evenimentelor, a transmisiunilor în direct, a orelor imposibile la care ne întâlnim. Cert e că acum Anca ştie exact care sunt ‘butoanele’ pe care trebuie să apese ca să dezamorseze un conflict, să instituie dictatura bunei dispoziţii, ştie cum să jongleze între stări. Ei i se datorează, probabil, faptul că nu ne certăm serios aproape niciodată. Şi mai important decât orice pentru o persoană  matinală, ştie exact cum îmi place cafeaua: fără nicio urmă de zahăr, tare şi extrem de parfumată, la 5  şi 15, pe birou. Şi cred că undeva, în secret, adaugă şi mult drag colegial când o prepară, de-asta îi iese atât de nimerită.”

Despre colegul său de emisiune, Anca Dumitrescu povesteşte cu mult drag. “Formăm cuplul ideal, am crescut mult alături de el, am învăţat multe de la el. Recunosc, sunt momente în care îl enervează faptul că vorbesc şi poate că şi râd prea mult, dar cred sau cel puţin sper că a învăţat să mă ignore atunci când devin obositoare”. Ora la care cei doi merg seara la culcare este…”cel tîrziu 10.Dacă nu sunt în pat până la ora aia e jale a doua zi dimineaţa”, spune Anca.