Ultimii şase concurenţi se întrec în farfurii semnătură la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

De: Nicoleta Nicolae / 15.12.2014, 09:46
Ultimii şase concurenţi se întrec în farfurii semnătură la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”
Aflaţi la un pas de finală, ultimii şase concurenţi care săptămâna trecută au primit tunicile negre luptă acum pe cont propriu pentru a rămâne mai departe în show. Kinga, Denis, Augustin, Tavi, Dani şi Cătălin sunt provocaţi în ediţia de luni, 15 decembrie, la o probă de măiestrie personală în bucătărie: trebuie să gătească o farfurie semnătură cu care să impresioneze juriul.

Fiecare trebuie să demonstreze cât de mult a evoluat până acum în concurs, cât de talentat este, cât de bine ştie să gătească un preparat demn de un restaurant à la carte, nu de bucătăria de acasă. Miza este şi ea tentantă, pentru că cel care va câştiga această probă va primi o şedinţă foto şi o apariţie în cunoscuta revistă BBC Good Food.

Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1

Iar jurizarea acestei probe aduce şi o surpriză pentru concurenţi, pentru că alături de cei trei chefi se va afla şi Cristina Mazilu, redactor-şef BBC Good Food şi blogger la mazilique.ro. Pe cine vor alege cei patru să strălucească în paginile revistei, telespectatorii Antena 1 vor descoperi luni seară de la 20.30.

Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1

Service-ul ediţiei de luni va fi unul solicitant pentru că fiecare dintre cei şase trebuie să fie, pe rând, chef şi să coordoneze orice mişcare din bucătărie pentru ca restaurantul plin să aibă mâncare bună la timp. În număr mai mic, dar cu foarte multe comenzi, tensiune şi lucru contra cronomentru, concurenţii îşi vor simţi forţele împinse la limită. Nimeni nu trebuie să greşească pentru a nu întrerupe lanţul service-ului şi pentru a rămâne în concurs. Finalul serii va aduce însă şi eliminări, astfel că emoţiile vor da în clocot luni la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.