Ultimul sezon al serialului “ Monk” – distribuţie completată cu o mulţime de vedete

Apropo.ro / 02.01.2015, 06:00
Ultimul sezon al serialului “ Monk” – distribuţie completată cu o mulţime de vedete
Sezonul final al serialului “Monk”, în premieră la Universal Channel din 5 ianuarie 2015, difuzat de luni până vineri, de la ora 17:00, aduce în prim-plan numeroase vedete, printre care Meat Loaf, Elizabeth Perkins, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Dylan Baker, Teri Polo şi Ed Begley Jr.
Fiecare episod vine cu noi mistere, crime şi cazuri pe care trebuie să le rezolve Monk, care tot mai caută răspunsuri legate de moartea misterioasă a soţiei lui. În final va primi răspunsurile respective, dar va descoperi în plus despre soţia sa anumite lucruri la care nu se aştepta. Toate aceste provocări şi revelaţii îi provoacă lui Monk şi bucurie, dar şi tristeţe, căci povestea investigaţiilor lui se încheie aici.
 
 
Foto: Universal Channel
 
 
Pentru rolul lui Adrian Monk, un detectiv genial care suferă de tulburare obsesiv-compulsivă, Tony Shalhoub (cunsocut din filmele Noaptea cea mare”, „Wings,” „Bărbaţii în negru”, „Maşini”) a câştigat trei Premii Emmy, un Glob de Aur şi două Premii SAG (la categoria „rol principal masculin într-un serial de comedie”). Din cauza afecţiunii sale psihologice, Monk şi-a pierdut postul legendar de detectiv în cadrul Poliţiei din San Francisco. Tragica ucidere a soţiei sale, care a rămas nerezolvată, l-a făcut să dezvolte o fobie în legătură cu germenii, înălţimile, aglomerările urbane şi multe altele, fapt care îi ameninţă serios activitatea de detectiv şi viaţa de zi cu zi.
 
 
Foto: Universal Channel
 
 
Acesta este ultimul sezon al poveştii laureate cu Emmy a genialului şi trăsnitului detectiv Adrian Monk. I se spune „detectivul defect” pentru că este obsesiv-compulsiv şi se teme de toate, dar asta nu înseamnă că Adrian Monk nu ştie să obţină rezultate când nevoia o cere. Acum începe cea mai importantă investigaţie din viaţa lui, după ce apar noi dovezi despre uciderea soţiei sale, iar cazul este deschis din nou. Monk va risca totul, inclusiv propria viaţă, pentru a afla cine este criminalul şi a putea trece peste asta odată pentru totdeauna. Va reuşi oare să revină printre foştii colegi din poliţie şi să scape de tulburarea obsesiv-compulsivă pentru totdeauna?
 
 
Foto: Universal Channel
 
 
Urmăriţi sezonul 8 al serialului “Monk”, ultimul sezon, în premieră la Universal Channel de luni, 5 ianuarie, de la ora 17:00. Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 17:00.