Un barbat beat crita a adormit intr-o banca din Timisoara (Video)

Apropo.ro / 26.08.2011, 15:00
Un barbat beat crita a adormit intr-o banca din Timisoara (Video)
Un timisorean ametit de aburii alcoolului a adormit intr-un sediu de banca, dupa ce a scos ceva bani din bancomatul din incinta.

Stirea cu barbatul din Timisoara care si-a petrecut noaptea dormind intr-un sediu de banca din oras a facut deliciul tuturor. Baut bine, barbatul a mers la banca cu gandul de a mai scoate ceva bani.

Dupa ce si-a mai verificat contul bancar, acesta nu a mai rezistat decorului si aerului rece din incinta si a adormit bustean.

Timisoreanul nu si-a pus nicio clipa problema ca hotii i-ar putea fura cardul si banii si a dormit linistit pana in dimineata zilei urmatoare, cand si-a revenit.

Get Adobe Flash player

El s-a lungit pe jos, exact asa cum face in patul de acasa, doar ca a avut public numeros la vitrina bancii. Trecatorii au incercat sa il trezeasca pe barbat, insa nu au avut sorti de izbanda.

Nici politistii chemati la fata locului nu au putut face nimic pentru a-l trezi pe barbat.

Usile bancii se inchid automat la ora 23.00. Barbatul se afla in interior aproape adormit la acea ora, aseara.

Ciudat este faptul ca nimeni din partea bancii nu a intervenit, mai ales ca exista si camere de supraveghere in interior, presupunem conectate la o baza de interventie. Noi speram doar ca nu a avut probleme cu sotia, cand a ajuns acasa!