Un chinez mananca becuri, pentru ca sunt „crocante si delicioase”

04 05. 2010, 19:32

Wang Xianjun, mananca, de fiecare data cand are pofta,
cate un bec,
dar nu mai mult de unul pe zi, el considerand
sticla un „aliment” crocant si delicios.

Chinezul a povestit cum a inghitit accidental un os de
peste destul de gros
, dar nu i s-a intamplat nimic si din
curiozitate a incercat si niste cioburi de pahare si, la fel, n-a
patit nimic.

Chinezul Wang Xianjun mananca becuri
„crocante si delicioase” chiar si la micul dejun

Barbatul a facut diverse analize, pentru a vedea cum sta
cu sanatatea
, insa acest ciudat obicei nu pare sa aiba
vreun efect negativ asupra sa.

Cu toate acestea, „gurmandul luminat” nu se mai poate alimenta
cu
becuri incandescente de pe piata Uniunii Europene, care au intrat
deja in istoria UE
, fiind interzisa utilizarea
acestora incepand din acest an!