Un designer român sprijină copiii cu deficienţe de vedere

De: Cătălina Matei / 28.05.2014, 09:00
Un designer român sprijină copiii cu deficienţe de vedere
Pe 17 mai, la invitaţia ABCD Kids, designerul Kinga Varga a continuat seria activităţilor caritabile pe care le face de ceva vreme.

Ea a însoţit elevii de la Şcoala de copii cu deficiente de vedere într-o excursie la mare, s-a jucat alături de ei şi le-a dăruit Brăţara prieteniei, un accesoriu colorat care să le amintească de această experienţă.

100 de copii şi 80 de adulti (părinţi şi profesori) au plecat la mare la invitaţia Asociatiei ABCD Kids, alături de designerul Kinga Varga. Ei au fost fericiţi să îşi petreacă o zi la malul mării, să se plimbe cu telegondola şi să ia prânzul într-un restaurant din Mamaia. Şi să se joace supravegheaţi şi ghidaţi de profesori şi părinţi.

„Nu voi uita niciodată bucuria imensă cu care au pornit la drum, şoaptele din autocar cu care îşi împărtăşeau emoţiile de a merge la mare, tresărirea pe care o aveau când le-am oferit brăţările, fericirea de a fi la malul mării, dar şi atmosfera de întoarcere cu cântece şi chiote de bucurie”, a declarat Kinga Varga.