Un fost concurent “MasterChef” a murit într-un grav accident rutier

De: Cătălina Matei / 14.08.2014, 07:00
Un fost concurent “MasterChef” a murit într-un grav accident rutier
Gabriel Trifan, participant în cea de-a doua ediţie a emisiunii ”MasterChef” de la PRO TV, a murit împreună cu soţia într-un groaznic accident rutier din judeţul Mureş. Fetiţa lor de un an este în stare gravă.

Conform infobraila.ro, accidentul petrecut marţi, pe raza comunei Saschiz (judeţul Mureş) s-a soldat cu moartea lui Gabriel şi a soţiei sale, dar şi cu accidentarea gravă a fetiţei lor de un an, Maria Sofia, internată în acest moment la Spitalul Clinic Judeţean Tg. Mureş, medicii fiind rezervaţi în privinţa diagnosticului.

Foto: Facebook

Gabriel avea 34 de ani şi a participat în 2013 la ”MasterChef”, unde s-a prezentat în faţa juraţilor de atunci cu un fel de mâncare compus din sturion în crustă de alune cu scoici gigant.

Fostul concurent de la ”MasterChef” se afla la volanul autoturismului marca Opel, cu numere de Bucureşti, când, între comunele Saschiz şi Vânători, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, chiar într-o curbă, moment în care s-a izbit de un autocar care se întorcea din Grecia şi circula regulamentar.

Din primele informaţii, se pare că brăileanul ar fi adormit la volan. Cei doi au murit pe loc, în timp ce fetiţa a fost transportată cu elicopterul SMURD la UPU Tg. Mureş

Soţii Trifan trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit pe data de 15 septembrie 2012, iar un an mai târziu a venit pe lume rodul acestei mari iubiri: Maria Sofia.