Un meci mic devine mare! Vrei sa plece Piti, daca nu batem Feroe?

Apropo.ro / 09.09.2008, 12:02
Un meci mic devine mare! Vrei sa plece Piti, daca nu batem Feroe?
Dupa infrangerea rusinoasa, scor 3-0, din meciul cu Lituania, am ajuns sa ne temem si de nationala Insulelor Feroe.

Dupa infrangerea rusinoasa, scor 3-0, din meciul cu Lituania, am ajuns sa ne temem si de nationala Insulelor Feroe.

Echipa micutului stat nu are nicio performanta notabila de la aparitie, deoarece fotbalul a ramas la nivel de amatori.

In prezent, Feroe se afla pe locul 198 in clasamentul FIFA, Romania intalnind in doua randuri aceasta nationala, reusind sa castige de fiecare data, cu 7-0 si 4-0, in partide care au contat pentru preliminariile World Cup ’94.

Meciul impotriva Insulelor Feroe va fi ultimul test al nationalei Romaniei inainte de infruntarea cu favorita grupei, Franta, partida care se va disputa cel mai probabil la Constanta.

“Scaunul” lui Piturca “se clatina” serios, iar trei puncte cu Feroe ar reprezenta un balon de oxigen pentru selectioner, care isi simte tot mai amenintata pozitia de Mircea Lucescu.

Din cauza accidentarilor suferite de Marica si Daniel Niculae, Piturca va fi nevoit sa faca schimbari in formula de start a echipei.

Cel mai probabil, selectionerul va trimite in teren urmatorul 11: Lobont – Contra, Radoi, Goian, Nesu – Codrea – Cocis, Lazar, Aliuta, Costea – Marius Niculae

Romania ocupa momentan postura de "lanterna rosie" a clasamentului grupei 7, dupa esecul, la scor de neprezentare, din fata Lituaniei.

Partida Insulele Feroe – Romania, se va disputa, miercuri, cu incepere de la ora 19.30, acesta fiind cel de-al doilea meci al nationalei noastre in grupa a VII-a de calificare la Cupa Mondiala din Africa de Sud.

Crezi ca partida din Feroe va fi ultima la nationala pentru Victor Piturca? Ce antrenor vrei la nationala in locul lui Piturca?

Comenteaza aici argumentele tale!

 

Citeste si:

Lui Sandu ii cam Lucescu ochii dupa Mircea, la nationala

Lui Sandu ii cam Lucescu ochii dupa Mircea, la nationala

Mircea Lucescu ii poate lua locul lui Victor Piturca in cazul in care nationala Romaniei nu castiga partida cu Insulele Feroe. Dupa jocul pierdut in fata Lituaniei…

Londonezii cred mai mult in CFR Cluj decat in Steaua (VIDEO)

Londonezii cred mai mult in CFR Cluj decat in Steaua (VIDEO)

Cea mai importanta casa de pariuri din Londra crede ca CFR Cluj are sanse mai mari sa castige Liga Campionilor decat Steaua. In cazul in care campioana Romaniei castiga…

Trofeul US Open a devenit

Trofeul US Open a devenit "marca inregistrata" Roger Federer

Roger Federer si-a trecut in cont al cincilea titlu consecutiv la Flushing Meadows, dupa ce l-a invins in finala pe britanicul Andy Murray cu 6-2, 7-5, 6-2, dupa o ora si…

Tender negociaza cu Marian Iancu preluarea Timisoarei

Tender negociaza cu Marian Iancu preluarea Timisoarei

Dupa ce Marian Iancu a declarat ca se va retrage din fotbal, Ovidiu Tender a anuntat ca este interesat de preluarea clubului timisorean. Omul de afaceri a mai precizat …

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto