Un nou cuplu-surpriză în showbiz! Fiica unui actor s-a îndrăgostit de un fost prezentator TV

De: Cătălina Matei / 08.12.2014, 21:19
Un nou cuplu-surpriză în showbiz! Fiica unui actor s-a îndrăgostit de un fost prezentator TV
În urmă cu două luni, tabloidele dezbăteau pe larg divorţul dintre Ioana, fiica actorul Ion Dichiseanu şi soţul acesteia, grecul Ilias Makou. După un mariaj de 6 ani, cei doi au decis să se despartă şi, deşi s-a speculat faptul ca motivul divorţului ar fi violenţa domestică, se pare că lucrurile stau altfel. Ioana deja şi-a refăcut viaţa!

„Da, este adevărat că am divorţat. Am depus actele de divorţ şi în luna noiembrie se vor finaliza. Am rămas în relaţii bune şi civilizate. A fost de comun acord. Din moment ce iei o astfel de decizie o iei gândită şi cântărită, nu de pe o zi pe alta. Nu este vorba nici de infidelitate, nici de violenţă, au fost alte motive. Cred că nu a fost să fie, nu mi-am dorit eu şi nu şi-a dorit nici el copii. Nu a fost vorba nici de violenţa domestică. Motivele sunt ştiute doar de noi. El va pleca din nou în Grecia”, a declarat Ioana Dichiseanu cu ceva timp în urmă pentru un post TV.

Foto: Facebook

Şi tot la TV, fiica actorul a recunoscut că deja este implicată într-o altă relaţie. Prezentă în platoul emisiunii “Răi, da’ buni” de la Antena Stars, Ioana Dichiseanu radia de fericire şi a mărturisit că este îndrăgostită de Adrian Artene, fostul prezentator de la “CanCan TV”. Se pare că relaţia este una destul de serioasă pentru că fosta doamnă Makou l-a şi prezentat tatălui său, actorul Ion Dichiseanu, pe noul iubit.

Cei doi se cunosc de mult timp, Ioana fiind invitată deseori în emisiunea pe care Adrian Artene a prezentat-o la mai multe posturi TV.

Iar, recent, Ioana l-a însoţit pe Adi la petrecerea aniversară a PRO TV-ului. De altfel, fostul prezentator al emisiunii „CanCan TV” a şi postat o poză cu noua sa iubită realizată la evenimentul respectiv.

Foto: Facebook