Un show de zile mari! “ThE LivE”, spovedania lui Bendeac!

Apropo.ro / 20.02.2015, 15:23
Un show de zile mari! “ThE LivE”, spovedania lui Bendeac!
Mihai Bendeac a pregătit două spectacole de excepţie. În această seară şi mâine, de la ora 20.00, la Cafe Deko, actorul se va da în stambă!
“ThE LivE” nu este un stand up, înseamnă, în fond, o spovedanie comică. Acesta este răspunsul lui Mihai Bendeac la dorinţa publicului de a se întâlni cu el în calitate de om de divertisment. Ani de zile, a refuzat acest gen de show dorind să-şi rezume prestaţia pe scenă la ceea ce iubeşte cel mai mult: teatrul.
 
Plecând însă de la această idee, “ThE LivE” se situează la mijlocul drumului dintre stand up şi teatru. Este o reprezentaţie despre felul ciudat, original, aparte, în care îşi trăieşte viaţa un actor celebru atât pentru carieră cât şi pentru problemele psihice, problemele cu legea, alcoolul, femeile, drogurile.
 
Foto: Mediafax Foto
 
Show-ul adaugă conceptului general de stand-up ceea ce actorii de teatru, film sau televiziune au ca şi bagaj: interpretativitatea.
 
Evident, persoanele publice din România (imitarea/parodierea lor) îşi regăsesc locul pe scenă. Asta şi pentru că, în mod natural, Bendeac este posedat de multiple personalităţi ce dau năvală în viaţa lui de zi cu zi, fără să vrea.
 
Fanele actorului îl pot vedea astfel în plină reprezentaţie, diseară şi mâine, la Cafe Deko, preţul unui bilet la spectacol fiind de 49 Ron. De 1 martie, Bendeac pregăteşte un show special pentru doamne şi domnişoare la Tribute.