Un somelier este prezentatorul show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

15 09. 2014, 11:38

De profesie somelier şi consultant în alimentaţie publică, Virgil povesteşte că la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” se simte ca un dirijor în faţa orchestrei.

”Rolul meu în acest show este acela de gazdă absolută, care transformă fiecare vizită a musafirilor în ”Hell’s Kitchen” într-o amintire memorabilă. Precum dirijorul unei orchestre simfonice, care ţine în mână bagheta dirijorală, aşa şi eu transform „iadul” într-o armonie perfectă. Maître D’ este acea persoană ce are funcţia unui ambasador, el fiind „de facto” o persoană cu un nivel de pregătire profesională superioară. În fiecare zi, înaintea deschiderii restaurantului, el are şi alte îndatoriri”, spune el.

Foto: Antena 1

Aflat la prima sa producţie de televiziune, lucru care îl face să fie extrem de fericit că toate proiectele sale şi anii prelungiţi şi intenşi de studiu dau rezultate, Virgil se mândreşte cu o adevărată tradiţie în familia sa în ceea ce priveşte munca în alimentaţia publică.

“Participarea la